BTC USD 36,031.8 Gold USD 1,842.08
Time now: Jun 1, 12:00 AM

InstaForex Forex Hunting Trader Game

Sponsored Post

akbal

Active Member
Messages
2,014
Joined
Nov 11, 2016
Messages
2,014
Reaction score
58
Points
40
Boleh usulkan Insta buat game baru. Game arena untuk trader bertemu di alam maya.
IB-IB mungkin boleh usulkan cadangan ni sebab mereka orang tengah antara trader dan juga broker
 

||||||

Legendary Member
gem
Messages
13,936
Joined
Mar 11, 2007
Messages
13,936
Reaction score
247
Points
133
Bila nak ada game baru ni....

game forex hunting ni pun rasanya dah takde kat laman web instaforex kan? Game terbaru dalam pembikinan kalau tak silap saya adalah game simulasi perlumbaan raly dakar tu, tak sabar nak cuba ni
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.13145
USD / JPY
113.733
GBP / USD
1.34751
USD / CHF
0.91537
USD / CAD
1.26495
EUR / JPY
128.683
AUD / USD
0.71358

CG Sponsors




Top
Log in Register