Instaforex : Daily Gold Analysis

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.16750
USD / JPY
105.384
GBP / USD
1.29052
USD / CHF
0.92612
USD / CAD
1.33762
EUR / JPY
123.036
AUD / USD
0.70720

CG Sponsors




Sponsored Post

fu84ad

Freshie
Joined
Dec 23, 2013
Messages
31
Reaction score
0
Points
6
Awal bulan sangat nak predict movement..biase awal2 nie, dia akan retrace ke pivot line dlu sblm buat movement..boleh pending order dlu laa kalo rase GOLD nk meroket lagi..weekly ngan monthly candle pon bullish pattern lg..tunggu dan lihat lg la bossque..

T.A.Y.O.R
 

Attachments

The Maut

Active+ Member
Joined
Jul 19, 2019
Messages
4,112
Reaction score
92
Points
40
Awal bulan sangat nak predict movement..biase awal2 nie, dia akan retrace ke pivot line dlu sblm buat movement..boleh pending order dlu laa kalo rase GOLD nk meroket lagi..weekly ngan monthly candle pon bullish pattern lg..tunggu dan lihat lg la bossque..

T.A.Y.O.R
Kena beli emas awal2 ni.
 

akbal

Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
1,458
Reaction score
5
Points
35
Awal bulan sangat nak predict movement..biase awal2 nie, dia akan retrace ke pivot line dlu sblm buat movement..boleh pending order dlu laa kalo rase GOLD nk meroket lagi..weekly ngan monthly candle pon bullish pattern lg..tunggu dan lihat lg la bossque..

T.A.Y.O.R
rasanya pun macam tu jugak tu gold nak naik lagi
 
Sponsored Post
Top
Log in Register