Instaforex : Daily Gold Analysis

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.16675
USD / JPY
105.405
GBP / USD
1.2899
USD / CHF
0.92672
USD / CAD
1.33815
EUR / JPY
122.981
AUD / USD
0.7068

CG Sponsors




Sponsored Post

fu84ad

Freshie
Joined
Dec 23, 2013
Messages
31
Reaction score
0
Points
6
Mengharapkan GOLD break yearly resistance minggu nie utk teruskan pendakian..

T.A.Y.O.R
 

Attachments

fu84ad

Freshie
Joined
Dec 23, 2013
Messages
31
Reaction score
0
Points
6
Idea trade minggu ni..adakah GOLD akan retrace dulu buat mase nie ke Monthly MS2..kalo tgk last week kat Weekly chart nampak strong Bearish candle..adakah momentum tue kekal pd minggu nie..kite tunggu dan lihat aje ler..dengan syarat dia boleh break eMA kt daily chart tu dulu laa..kalo tak break, alamat nye melambong lg laa GOLD nie.. :D:D:D

T.A.Y.O.R
 

Attachments

zedraffi

Active Member
Joined
Oct 6, 2016
Messages
1,392
Reaction score
11
Points
35
Idea trade minggu ni..adakah GOLD akan retrace dulu buat mase nie ke Monthly MS2..kalo tgk last week kat Weekly chart nampak strong Bearish candle..adakah momentum tue kekal pd minggu nie..kite tunggu dan lihat aje ler..dengan syarat dia boleh break eMA kt daily chart tu dulu laa..kalo tak break, alamat nye melambong lg laa GOLD nie.. :D:D:D

T.A.Y.O.R
gold antara insrtument favourite juga ni, gaye macam nak naik lagi je..kita tunggu dan lihat tuan :cool::)
 

fu84ad

Freshie
Joined
Dec 23, 2013
Messages
31
Reaction score
0
Points
6
Nampaknye kawe dh boleh jd broker dh nie..kawe bg analisa lawan arah pd trader lain..bnyk broker boleh untong..:(scam
#naseb baik ade disclaimer "trade at your own risk" kt atas tue..:cool:
#kenatradecounterbrokerlaakalogini :D
 

zafftbst

Active Member
Joined
Jul 27, 2015
Messages
1,077
Reaction score
2
Points
25
Nampaknye kawe dh boleh jd broker dh nie..kawe bg analisa lawan arah pd trader lain..bnyk broker boleh untong..:(scam
#naseb baik ade disclaimer "trade at your own risk" kt atas tue..:cool:
#kenatradecounterbrokerlaakalogini :D
ada perkongsian baru tak untuk minggu ni tuan..apa pandangan market untuk mgu depan agaknya
 

fu84ad

Freshie
Joined
Dec 23, 2013
Messages
31
Reaction score
0
Points
6
Minggu nie nengok mcm GOLD nk teruskan pendakian kalo tgk weekly chart last week..kalo break eMA 1H ngan 4H ke atas..stick utk long trade dlu kot..kat daily pon mcm tgh compression/sideway..tgu dia break atas/bawah dlu laa kalo nk tau dia akan ke mana..kawe tak pandai jugak bossque..
 

Attachments

nasirngah

Active Member
Joined
Oct 6, 2016
Messages
1,021
Reaction score
4
Points
25
Minggu nie nengok mcm GOLD nk teruskan pendakian kalo tgk weekly chart last week..kalo break eMA 1H ngan 4H ke atas..stick utk long trade dlu kot..kat daily pon mcm tgh compression/sideway..tgu dia break atas/bawah dlu laa kalo nk tau dia akan ke mana..kawe tak pandai jugak bossque..
nice sharing buskurr...tq
 

The Maut

Active+ Member
Joined
Jul 19, 2019
Messages
4,112
Reaction score
92
Points
40
Minggu nie nengok mcm GOLD nk teruskan pendakian kalo tgk weekly chart last week..kalo break eMA 1H ngan 4H ke atas..stick utk long trade dlu kot..kat daily pon mcm tgh compression/sideway..tgu dia break atas/bawah dlu laa kalo nk tau dia akan ke mana..kawe tak pandai jugak bossque..
Terima kasih diatas perkongsian sobat.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register