BTC USD 40,292.2 Gold USD 1,801.06
Time now: Jun 1, 12:00 AM

InstaForex Club

The Maut

Super Active Member
Joined
Jul 19, 2019
Messages
6,653
Reaction score
121
Points
83
mudah dan pantas proses aplikasi kad keahlian instaforex ini jika dilakukan melalui kabinet pelanggan. Boleh pilih bahasa yang sesuai juga jika kurang fasih bahasa yg digunakan
Terima kasih diatas perkongsian sobat.
 
Sponsored Post

nasirngah

Active Member
Joined
Oct 6, 2016
Messages
1,300
Reaction score
7
Points
25
tuan pun boleh cuba menjadi ahli kelab instaforex. selepas mendaftar 10usd akan ditolak dari akaun dagangan tuan untuk yuran proses menjadi ahli kelab. tuan juga akan mendapat keistimewaan ketika menyertai pertandingan akaun live instaforex. info lanjut di www.instaforex.com
owhh ada fee ye...dulu den dapat free je masa kad baru keluar
 

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
99,373
Reaction score
830
Points
576
owhh ada fee ye...dulu den dapat free je masa kad baru keluar
Fee usd10 dikenakan adalah untuk langkah keselamatan untuk memastikan akaun tersebut adalah akaun sebenar pemilik akaun tersebut. akan tetapi banyak kelebihan yang akan diperoleh bila menjadi ahli kelab instaforex seperti akan mendapat bonus tambahan 10% pada setiap kali deposit di lakukan , sertai pertandingan live akaun dengan mudah dan banyak lagi. info lanjut dhttps://www.instaforex.com/ms/instaforex_club
 

||||||

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2007
Messages
13,821
Reaction score
242
Points
133
owhh ada fee ye...dulu den dapat free je masa kad baru keluar

kalau ada expo2 atau seminar pun kadang2 boleh dapatkan kad keahlian instaforex ini secara percuma je. Senang sebenarnya nak dapatkan kad ni, macam2 cara boleh digunapakai
 

مايكل سكوتفيلد

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 13, 2007
Messages
22,141
Reaction score
1,562
Points
201
kalau ada expo2 atau seminar pun kadang2 boleh dapatkan kad keahlian instaforex ini secara percuma je. Senang sebenarnya nak dapatkan kad ni, macam2 cara boleh digunapakai
Satu kelebihan menjadi ahli kelab instaforex ini,dengan bayaran serendah usd10 sahaja untuk menjadi ahli kelab instaforex
 

The Maut

Super Active Member
Joined
Jul 19, 2019
Messages
6,653
Reaction score
121
Points
83
kalau ada expo2 atau seminar pun kadang2 boleh dapatkan kad keahlian instaforex ini secara percuma je. Senang sebenarnya nak dapatkan kad ni, macam2 cara boleh digunapakai
Mudah jgk mcm tu sobat. 2in1
 

akbal

Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
1,816
Reaction score
19
Points
35
InstaForex Company invites you to become a member of the VIP club!
International online Forex broker InstaForex invites you to become a member of the VIP community - InstaForex Club, that unifies traders - clients all over the world. Today the number of traders enjoying convenient trading conditions by InstaForex, exceeds 200 000. Thus, the launch of InstaForex Club was inspired by numerous requests for its creation.

InstaForex Club is the community of independent purposeful people, building their business with our company regardless of their Forex operations volume. The client community is known for InstaForex numerous exciting contests and tempting offers for traders, Lotus Evora and Lotus Elise prize draws, Miss Insta Asia beauty contest and of course best trading conditions with a lot of bonuses and presents.

preview-club-card.jpg

InstaForex club card

The indispensable attribute of InstaForex Club is the club card that opens a wide range of opportunities. For a start InstaForex card holders can enjoy extra bonus up to 10% for each deposit.

Lineup for club deposit bonuses:
Less than 500 USD → 1%
500 – 1000 USD → 2%
1000 – 1500 USD → 3%
1500 – 2500 USD → 4%
2500 – 5000 USD → 5%
5000 – 7500 USD → 6%
7500 – 10000 USD → 7%
10000 – 13000 USD → 8%
13000 – 15000 USD → 9%
15000 USD and more → 10%

You can get the club bonus simultaneously with the ordinary one, so the total bonus can reach as high as 40%!

Welcome to InstaForex club!
siapa suka bonus deposit boleh apply card ni boleh dapat bonus tambahan
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.18234
USD / JPY
109.860
GBP / USD
1.39220
USD / CHF
0.90781
USD / CAD
1.25073
EUR / JPY
129.892
AUD / USD
0.73892

CG Sponsors




Top
Log in Register