BTC USD 63,234.4 Gold USD 1,780.49
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Inspira atau kereta lain yg lebih kurang sama harga dan prestasi

Sponsored Post

exboy

Super Active Member
Joined
Oct 18, 2013
Messages
5,956
Reaction score
237
Points
73
Blom lagi bang..masih survey2 (bole rujuk 1-2 page belakang)..

Insyaallah dlm jangka mase terdekat..sekarang masih tahap berbincang suami isteri..kalau boleh nak la same2 happy dgn pilihan dibuat..x nak la syok sendiri sahaja:)

Thread dulu2.. terkenang balik..
Ni kereta yg kami suami isteri beli..

2015- saga flx executive
2016- axia advance
2018 - civic FC 1.8s
2020- CX5 ..tgh tgu kete..loan dah lulus..


Mujur isteri bagi sabar dulu..xdela terus beli kete mahal..dah lebih stabil, baru upgrade kete..

Dulu aku pakai saga,kawan2 ade yg dah beli cx5, mazda 3, ford focus, etc etc..

Bia lambat..hidup ini bukan perlumbaan
 

oso050

Active Member
Joined
Feb 25, 2018
Messages
1,323
Reaction score
210
Points
43
Thread dulu2.. terkenang balik..
Ni kereta yg kami suami isteri beli..

2015- saga flx executive
2016- axia advance
2018 - civic FC 1.8s
2020- CX5 ..tgh tgu kete..loan dah lulus..


Mujur isteri bagi sabar dulu..xdela terus beli kete mahal..dah lebih stabil, baru upgrade kete..

Dulu aku pakai saga,kawan2 ade yg dah beli cx5, mazda 3, ford focus, etc etc..

Bia lambat..hidup ini bukan perlumbaan


Dok...civic ada lg ke
 

exboy

Super Active Member
Joined
Oct 18, 2013
Messages
5,956
Reaction score
237
Points
73
kalau jenis kaki rembat, CIVIC>INSPIRA>Lancer melainkan CIVIC 2.0 tu dah modified je baru leh lawan inspira stock, lancer :)), ini berdasarkan pengalaman sendiri berembat dekat plus highway.

Civic FC 1.8 0-100km/h 10.4 saat
Inspira 2.0 10.5 saat
Inspira 1.8 auto 11.4 saat


Inspira 1.8 manual dapat 10 saat tepat..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register