BTC USD 48,890.8 Gold USD 1,785.33
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Inspira atau kereta lain yg lebih kurang sama harga dan prestasi

exboy

Super Active Member
Messages
5,956
Joined
Oct 18, 2013
Messages
5,956
Reaction score
238
Points
73
Salam perkenalan otai2 cg sekalian..

Nak minta pendapat..maybe soalan ni da byk org tanye, tapi still nak puaskan hati..so nak minta pendapat kalian..

Saya bakal menamatkan pengajian x lama lagi..Insyaallah, habis je blaja, keje mmg da menunggu..ingat nnt nak amik inspira..sebab jatuh hati dgn performance kete tu..saye pentingkan kete yg laju..cepat sikit sampai..

Selain dari inspira yg harga 90k plus ni, ade tak kereta lain yg mempunyai prestasi dan harga yg same macam inspira?
 
Sponsored Post

noOb

Active+ Member
Messages
3,016
Joined
Aug 14, 2007
Messages
3,016
Reaction score
15
Points
25
Suprima pn bole gak.. Turbo
 

exboy

Super Active Member
Messages
5,956
Joined
Oct 18, 2013
Messages
5,956
Reaction score
238
Points
73
Preeve la..turbo

Bro pakai preve ke? cube cite sikit pasal kete tu nye p
performance..sekarang saye pakai waja 1.6 MT tahun 2002..yg enjin mitsubishi tu..mmg superb la.tp kete parents..xkan keje nk pakai kete depa lagi.

walaupun enjin standard, xde modi, tapi kalau setakat vios tu, xde masalah la nk potong..kalau deorg cucuk rapat pun, sekejap ke..saye tekan skit tinggal la depa.:)
 

sayasuka

Legendary Member
Messages
12,964
Joined
Oct 17, 2011
Messages
12,964
Reaction score
101
Points
123
nampaknya TT dah ada pengalaman bawak proton enjin mitsubishi. Bagus gak rasanya kalau TT beli inspira, tak beza banyak pun dengan enjin lancer.


Apa puntahniah pada TT sebab dah berjya dapat kerja bila habis belajar nanti. :)
 

jku8505

Active+ Member
Messages
2,672
Joined
Sep 11, 2009
Messages
2,672
Reaction score
18
Points
25
sy lebih prefer inspira...
lebih berkualiti dari dibandingkan model2 protong yg lain...
luas, handeling mantop... enjin msih gune MIVEC,
cume kene tahan sikit la tahap FC minyak lorh...
 

luminor

Active+ Member
Messages
4,596
Joined
Feb 21, 2012
Messages
4,596
Reaction score
8
Points
25
Aku vote suprema sss.huhuhu test drive hri tu
boleh thn torqe die..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register