BTC USD 49,741.2 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Innova Onwer

longrempah

Fun Poster
Joined
Oct 18, 2007
Messages
139
Reaction score
1
Points
15
Hai kekawan marilah kita berbincang pasal kereta innova..

Mcm mana nak uwat kelab n macm mana u all makeup your car.

I nak pasang sport spring kat innova supaya org yang duk kat belakang tak pening.
 
Sponsored Post

paklah70

Fun Poster
Joined
Feb 11, 2007
Messages
730
Reaction score
0
Points
10
Hai kekawan marilah kita berbincang pasal kereta innova..

Mcm mana nak uwat kelab n macm mana u all makeup your car.

I nak pasang sport spring kat innova supaya org yang duk kat belakang tak pening.

aku dah 1 thn lebih guna innova. aku dah buat full skirt keliling..grill depan aku tukar pakai camry punya. ok gak...
pasai apa bro kata duk belakang pening? aku rasa ok sja..:-?
 

longrempah

Fun Poster
Joined
Oct 18, 2007
Messages
139
Reaction score
1
Points
15
Kan innova tinggi n bila kita jalan ambil selekoh melambung..

Betul kan bro..

Tu yg cuba nak tukar spring.. ada cadangan tak bab i tanya kat kuantan..

Model Tien 1100 siap pasang
Model APM 550 siap pasang
Protech 650 siap pasang

Mana yang best
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register