Inlinks - www.inlinks.com

CG Sponsors




titaniumhijau

Fun Poster
Joined
Oct 29, 2007
Messages
743
Reaction score
1
Points
20
Ada kesilapan sedikit tadi. Jadi aku terpaksa edit entri ni dengan entri baru.

Ok. Pernah dengar Text Link Ads kan? Jadi sekarnag, diorang dah launch program baru dan dipanggil sebagai Inlinks.com

Jadi, benda ini lebih kurang macam kontera, adbrite dan infolinks. Simply, jual beli link diblog atau website korang.



Jadi, korang leh dapatkan maklumat lanjut kat website diorang. Walaupun blog korang takde PR yang tinggi atau alexa yang tinggi, korang tetap boleh submit blog korang. Jadi, ianya berbeza dengan Text Link ads yang sangat ketat.

Leh join kat sini : Daftar Inlinks.com
 
Last edited:
Sponsored Post

toncet

Fun Poster
Platinum Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
325
Reaction score
12
Points
15
camana aku bole telepas yg ni ek.. ok aku try..

update:-
blogspot xleh hehe..
 
Last edited:

titaniumhijau

Fun Poster
Joined
Oct 29, 2007
Messages
743
Reaction score
1
Points
20
Ok. Aku dah dapat payment pertama dari Inlinks. Yes!

Leh tengok kat blog aku kat sini.
 

fazarudin

Legendary Member
Joined
Jan 2, 2006
Messages
10,985
Reaction score
258
Points
136
visitor kene klik baru kite dpt duit ker ?
 

titaniumhijau

Fun Poster
Joined
Oct 29, 2007
Messages
743
Reaction score
1
Points
20
aku letak kat blog aku yg takde PR la. Dpat gak advertiser. Hoho..
 

jonescaine

Freshie
Joined
Jan 16, 2009
Messages
5
Reaction score
0
Points
3
How take Link Building Facility

Hi friend !

I have a site related to affiliate marketing and i want to start link building for this site but i don't know more about cost of this type of work for my site SEO Campaign.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register