BTC USD 37,776.3 Gold USD 1,819.20
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Inikah seorang gadis melayu yang dikatakan islam sejati??

bugger_gawat

Fun Poster
Messages
115
Joined
Nov 24, 2008
Messages
115
Reaction score
48
Points
20
ASLAMUAIKUM..
BARU2 NI BRO ADE MELAYARI SATU LINK IAITU www.tagged.com dalam tu bro telah tertengok satu personal profile seorang gadis ni...yang bro nampak si gadis ni macam **** nye ade lah apabila bro melihat koleksi foto beliau..dgn bangga nya memeluk seekor anjing sambil memakai tudung..nak kata gadis ni budak kota tak la sgt just duk kat rawang jew..bro tak tahu lew ape niat gadis ni adakah beliau berbangga berposing dgn seekor anjing yang atau segaja ingin mempermainkan hukum..atau tah kew tak tahu nak samak ke tak...kan nak jadi macam sigadis yang memegang **** suatu ketika dlu..tapi hukum nya tetap sama iaitu anjing atau ****..atau segaja mempersendakan agama allah..ni yang dikatakan melayu moden sampai tak tahu hukum ..anak sapakah ini????#:-S:-?:eek::mad:
 
Last edited:
Sponsored Post

fine net

CG Top Poster Club
gem
Messages
43,405
Paid Membership
Joined
Apr 5, 2007
Messages
43,405
Reaction score
339
Points
136
ape la nk jd....
 

Overclock

Legendary Member
gem
Messages
14,056
Joined
Dec 1, 2006
Messages
14,056
Reaction score
42
Points
120
Anak sapo lah nie ekk.. Member aku bela anjing jaga kebun pun klu bleh tak mo sentuh anjing.. Cittt
 

sexy-angel

Super Active Member
Messages
5,441
Joined
Feb 4, 2008
Messages
5,441
Reaction score
146
Points
83
muka anjing tu lagi cun kalau masuk tagged.:-?
 

trigger_86

Active Member
Messages
1,428
Joined
Nov 23, 2007
Messages
1,428
Reaction score
6
Points
25
alah

apsal remove link tu ? leh pm kat sini tak
 

ejalmlk

Legendary Member
gem
Messages
10,532
Paid Membership
Joined
Aug 8, 2008
Messages
10,532
Reaction score
43
Points
120
tak ada link nyaaaa???
 

Jeb

CG Top Poster Club
gem
Messages
39,505
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
gamba mane??gamba??
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register