Inikah seorang gadis melayu yang dikatakan islam sejati??

CG Sponsors




bugger_gawat

Fun Poster
Joined
Nov 24, 2008
Messages
115
Reaction score
48
Points
20
ASLAMUAIKUM..
BARU2 NI BRO ADE MELAYARI SATU LINK IAITU www.tagged.com dalam tu bro telah tertengok satu personal profile seorang gadis ni...yang bro nampak si gadis ni macam **** nye ade lah apabila bro melihat koleksi foto beliau..dgn bangga nya memeluk seekor anjing sambil memakai tudung..nak kata gadis ni budak kota tak la sgt just duk kat rawang jew..bro tak tahu lew ape niat gadis ni adakah beliau berbangga berposing dgn seekor anjing yang atau segaja ingin mempermainkan hukum..atau tah kew tak tahu nak samak ke tak...kan nak jadi macam sigadis yang memegang **** suatu ketika dlu..tapi hukum nya tetap sama iaitu anjing atau ****..atau segaja mempersendakan agama allah..ni yang dikatakan melayu moden sampai tak tahu hukum ..anak sapakah ini????#:-S:-?:eek::mad:
 
Last edited:
Sponsored Post

fine net

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
43,404
Reaction score
338
Points
136
ape la nk jd....
 

Overclock

Legendary Member
Joined
Dec 1, 2006
Messages
14,056
Reaction score
42
Points
120
Anak sapo lah nie ekk.. Member aku bela anjing jaga kebun pun klu bleh tak mo sentuh anjing.. Cittt
 

sexy-angel

Super Active Member
Joined
Feb 4, 2008
Messages
5,440
Reaction score
146
Points
83
muka anjing tu lagi cun kalau masuk tagged.:-?
 

trigger_86

Active Member
Joined
Nov 23, 2007
Messages
1,428
Reaction score
6
Points
25
alah

apsal remove link tu ? leh pm kat sini tak
 

ejalmlk

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 8, 2008
Messages
10,510
Reaction score
43
Points
120
tak ada link nyaaaa???
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
gamba mane??gamba??
 
Sponsored Post
Top
Log in Register