BTC USD 60,772.2 Gold USD 1,766.57
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Ingin Menjalankan Perniagaan berkonsepkan barangan Kitchenware ataupun Household

AUSSIEMAS TRADING

Junior Member
Joined
Jun 27, 2010
Messages
92
Reaction score
6
Points
11
Ingin Memulakan Perniagaan anda dengan Barangan yang berkonsepkan Kitchenware ataupun Household Product.


Sejak akhir-akhir ini produk kitchenware atau barang-barang dapur merupakan permintaan produk paling tinggi di Malaysia mahupun dibeli secara borong ataupun runcit. Barang-barang kitchenware seperti yang kita sedia maklum terdiri daripada pisau, sudu, senduk, mangkuk, pinggan, periuk adalah satu produk yang biasa bagi kita. Tetapi sekarang produk ini telah menjadi trend terhebat di eropah kerana konsep design yang diketengah dalam reka bentuknya.

Sebagai contoh salah satu brand yang ternama seperti TESCOMA dari german merupakan satu konsep design kitchenware yang sangat unik pada masa sekarang. Bagi perempuan mahupun lelaki yang gemarkan memasak pasti tertarik dengan konsep reka bentuknya walaupun harga nya agak mahal sedikit. Tetapi bagi yang mementingkan design ataupun corak, mereka tidak kesah walaupun berbelanja besar untuk barangan sedemikian seperti yang kita lihat orang ramai berbelanja di ikea dah sebagainya. Tetapi ada juga pengguna yang masih menggunakan produk bawahan kerana bagi mereka produk ini hanyalah untuk memasak sahaja.

Daripada konsep kedai kitchenware ini , penjual boleh menarik perhatian pembeli-pembeli daripada restoren-restoran, suri rumah dan pengguna pengguna yang lain. Contoh seperti yang kita lihat adalah peniaga kecil yang membuka booth kecil hanya menjual barang-barang dapur sahaja di MidValley. Dari situ konsep design yang diketengahkan untuk menarik perhatian pembeli-pembeli yang jalan disitu. Coraknya berwarna warni dengan packaging yang cantik atas nama brand nya sendiri. Seolah ia datang dari barangan kualiti Jepun.

Disini kami dari Aussiemas Trading telah membuat kajian yang terperinci tentang produk-produk kitchenware yang terdapat di kilang-kilang di China ini. Bermula dari kualiti yang paling rendah hinggalah ke kualiti yang paling tinggi dan ditambah lagi design-design yang terkini. Kami juga dalam proses telah memasukkan produk-produk kitchenware yang quality serdahana untuk dijadikan ready stok untuk diborongkan. Terdapat lebih kurang 50 jenis produk kitchenware akan dimuatkan dalam warehouse sementara Aussiemas Trading di Seksyen 7 Shah Alam ini. Anda juga boleh datang ke office kami untuk melihat katalog-katalog yang kami bawakan direct dari kilang-kilang disana sebagai panduan anda melihat design-design terkini barangan kitchenware. Barangan disana sentiasa berubah-berubah mengikut dari masa kesamasa. Tempohnya perubahan selalunya dalam lingkuangan 6 bulan.

*Katalog hanyalah dalam hardcopy kerana kilang hanya memberi sebuah sebagai panduan.*

Jika anda masih buntu untuk memulakan sesuatu perniagaan, konsep kitchenware adalah jalan terbaik untuk anda bertapak dahulu sebelum anda melangkah ke arah yang lebih besar. Biar bermula di tapak pasar malam atau booth kecil kerana ia pasti akan berkembang dari masa ke semasa. Kami sentiasa akan pastikan konsep ini adalah perniagaan yang terbaik untuk anda.

*Aussiemas Trading sentiasa sentiasa dalam kajian untuk scope bisnes anda dari masa kesemasa. Sila emailkan kami untuk bantuan secara bertulis atau datang ke office untuk perbincangan dengan lebih lanjut.


Layari website kami untuk melihat detail antara barangan kitchenware dan household product yang terdapat di warehouse sementara kami di Shah Alam. Kami juga dalam proses untuk membawa masuk stok yang sangat banyak untuk diborongkan.

http://www.aussiemas.com


Terima Kasih dan Salam Sejahtera,

General Manager : Mubasyir Azizan (006) 0194266512

Aussiemas Trading(SA-0153995-A) ;Import Export & Wholesaler
--Shah Alam, Selangor Malaysia.

Tel: (006) 03 5511 0825
Fax: (006) 03 5511 0825
E-mail: [email protected]
ADD:No. 20-B Second Floor Jalan Plumbum P7/P, Pusat Komersial Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia.


IMG_2870.jpg

IMG_2881.jpg

IMG_2900.jpg

IMG_2909.jpg

IMG_2920.jpg

IMG_2924.jpg

IMG_2969.jpg

IMG_2973.jpg

IMG_2974.jpg

IMG_3044.jpg

IMG_3065.jpg

IMG_3068.jpg

IMG_3072.jpg

IMG_3081.jpg

IMG_319722.jpg

IMG_3136.jpg

IMG_3140.jpg

IMG_3149.jpg

IMG_3150.jpg

IMG_3165.jpg

IMG_3169.jpg
 
Sponsored Post
Sponsored Post

CG Sponsors
Top
Log in Register