Ingin Mencari Peluang Pekerjaan Di Melaka

CG Sponsors




Pelesit Api Malaya

Active+ Member
Joined
Oct 20, 2008
Messages
2,549
Reaction score
162
Points
33
Assalamualaikum dan salam sejahtera... :)

Firstly, saya tak tau nak bukak thread ni kat bahagian mana... So, jika salah, saya harap mod delete je thread saya ni atau dipindahkan ke tempat lain... TQ... :)

Sesiapa yng ader lobang2 jawatan kosong khususnyer di area Melaka, diharap agar pihak tuan/puan sedia berkongsi maklumat kepada saya... :)

Saya benar2 ingin mendapatkan pekerjaan tetap khususnyer dalam bidang yng telah saya pelajari iaitu Diploma Kejuruteraan Elektronik Kawalan. :)

Dulu saya pernah bekerja selama 3 bulan di sebuah kilang di Melaka, dan kemudiannya kilang mengalami masalah dan kemudian ditutup. Sekarang ini saya masih lagi mencari dan terus mencari.

Jasa baik anda amat saya hargai.... :) :D :)cgrock

Jika ada sebarang maklumat, sila pm atau hantarkan e-mailkan kepada saya :

[email protected]
 
Sponsored Post

Pelesit Api Malaya

Active+ Member
Joined
Oct 20, 2008
Messages
2,549
Reaction score
162
Points
33
Kerja ape2pun saya x kisah... Janji halal... :)

Saya btul2 nak bekerja nih... please... dah bnyk email saya anta... sebelum nih saya dah hadiri interview satu syarikat... namun sehingga sekarang masih tiada jawapan... :)

Tolong yer kongsi maklumat... :)

Area mana2 pun bleh jugak....... :)


:)cgrock :)cgrock :)cgrock
 

silvermaddness

Legendary Member
Joined
Oct 6, 2007
Messages
11,533
Reaction score
66
Points
130
cuba try kat area melaka raya...kat sudong sdn. bhd. ko walk in je.. dlm plaza melaka raya tu..tingkat 3..nak pakai ramai org utk customer service.. hehe..dlu aku keja situ jap b4 balik kedah.. try la ye..
 

silvermaddness

Legendary Member
Joined
Oct 6, 2007
Messages
11,533
Reaction score
66
Points
130
takpon ko walk in dekat Adecco dekat melaka raya..drop by resume and isi borang..dorang agent pencari kerja...femes jugak la...
 

silvermaddness

Legendary Member
Joined
Oct 6, 2007
Messages
11,533
Reaction score
66
Points
130
yurp...betul..tp dia tgk qualification..ada 2 tempat cari kerja kat area melaka raya tu..satu adecco..satu lg ape ntah..aku dlu bnyk jgk dpt panggilan job dgn adecco nie..hehe..try la yer
 

Pelesit Api Malaya

Active+ Member
Joined
Oct 20, 2008
Messages
2,549
Reaction score
162
Points
33
Sesaper yng ader maklumat lagi... sila pm or email saya yerk... Jasa baik anda amat saya hargai... :)

:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register