BTC USD 23,873.0 Gold USD 1,773.40
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Ingin Kekal Cantik? Cuba Collagen Plus..

fhans23

Active Member
Messages
2,470
Joined
Feb 18, 2008
Messages
2,470
Reaction score
0
Points
20
Alternatif kepada botox

Oleh SADATUL MAHIRAN ROSLI

fe_02.1.jpg

Amy Rozeela Ahmad Saudi bersama produk Secret Beauty Collagen Plus, satu alternatif untuk awet muda dan menggebukan kulit.


Kulit berminyak, berparut, kering, berbintik-bintik, timbul kedutan, garisan halus, jeragat dan pigmentasi merupakan antara proses penuaan yang pasti dialami oleh setiap individu.

Justeru itu, jalan penyelesaian yang selalu diambil golongan yang terlalu obses kepada kecantikan ini ialah melalui suntikan botox. Namun, bukan semua rawatan botox boleh menjamin wanita memperoleh kecantikan yang dimahukan.

Kadang kala ada yang maut, cacat dan koma angkara suntikan botox yang tidak diperoleh daripada pakar yang bertauliah.

Oleh itu, penting seseorang itu memakai bahan pelindung dan mengubah gaya hidup untuk melambatkan proses penuaan, di samping mengekalkan keremajaan wajah dan memastikan kulit yang sihat.

Ini diakui sendiri oleh Pengarah Operasi B'Wealthy Sdn. Bhd., Amy Rozeela Ahmad Saudi yang menyatakan untuk seseorang itu kembali muda memang mustahil tetapi dengan rawatan anti penuaan, mereka boleh kelihatan sentiasa muda dan lebih menarik berbanding usia sebenar.

Menyedari hakikat itu juga pihaknya mengambil inisiatif memperkenalkan satu produk sebagai alternatif bagi mengembalikan keremajaan kulit wajah tanpa menggunakan suntikan iaitu Secret Beauty Collagen Plus.

Menurut Amy, produk ini diformula khas dengan menggunakan kolagen laut yang telah diimport dari Perancis. Ia telah diadun dengan vitamin C yang sangat penting untuk proses pengeluaran kolagen.

Selain itu, ia diadun dengan Pearl Powder, pati biji anggur, pati teh hijau, Astaxanthine, vitamin A, E dan B9 (asid folik) dan Pueraria Lobata. Semuanya penting untuk mengawal dan menjaga kulit dan tisu badan daripada kerosakan akibat daripada serangan radikal bebas.

"Namun begitu, fungsi utamanya ialah anti penuaan dan mengekalkan keremajaan, selain membantu melicinkan dan mengebukan kulit, memutih dan menjadikan warna kulit lebih sekata, menolong menghapuskan kulit kering, bintik-bintik, kedutan, garisan halus dan pigmentasi,'' katanya.

Jelasnya, pengambilan Secret Beauty Collagen Plus sekali di waktu pagi sebelum sarapan akan memberi tenaga seharian dan mengenyangkan.

"Sehubungan itu, pengguna akan kurang makan dan tubuh juga akan menjadi kenyal dan lebih cepat mengecut sekali gus tubuh akan lebih langsing,'' katanya.

Menceritakan mengenai keistimewaan produk ini, Amy memberitahu, kandungan produk dalam satu sachet adalah lebih berbanding dengan produk kolagen lain, produk ini tidak boleh diminum dengan susu, mengandungi serbuk mutiara yang boleh menghaluskan kulit dan berperisa anggur.

"Cara penggunaan cukup mudah iaitu campurkan isi peket dengan segelas air suam (250 ml), kacau dan hidang dengan segera. Harganya RM135.'' ujarnya.


Mau cuba produk ini untuk isteri anda atau untuk anda sendiri, call la aku..aku bagi spesel prize dan bole dihantar ke pintu rumah anda...

atau minat nak jadik stokis pon bole...

0193692456
 
Sponsored Post

fhans23

Active Member
Messages
2,470
Joined
Feb 18, 2008
Messages
2,470
Reaction score
0
Points
20
Testimoni 1

Produk ni ada soang nenek umur hujung 50-an pakai....
Kedutan kulit beliau semakin menghilang dan beliau kelihatan jauh lebih muda drpd usianya...
Nenek yang berstatus balu ini akhirnya dilamar seorang duda yang sekian lama memerhatikan nenek tersebut.
Nenek itu tinggal di taman melati
 

najibzkl

Active Member
Messages
2,445
Joined
Oct 16, 2008
Messages
2,445
Reaction score
22
Points
25
bagus ke pakai benda ni bro???
satu kotak tu ade berape jer??
 

fhans23

Active Member
Messages
2,470
Joined
Feb 18, 2008
Messages
2,470
Reaction score
0
Points
20
bro najib

satu kotak ada 15sachet
untuk kegunaan 15 hari...

tapi kandungan dia banyak dan untuk dicampur dengan 250ml air...

jadi bole kalo nk diambil 1 sachet untuk 2 hari...

bagus ke tak, ko bole nengok gambar si amy tersenyum posing dengan produk tu...amy memang mengamalkan produk ni...tetiap pagi nak sarapan ngn aku mesti dia minum punya....dan kalo barang di oder, amy sendiri yang akan hantar ke pintu rumah anda...

cuma jangan ngurat beliau dah la ya...
 

fhans23

Active Member
Messages
2,470
Joined
Feb 18, 2008
Messages
2,470
Reaction score
0
Points
20
nanti karang2 sket aku tulis apa kelebihan produk secret beauty collagen plus ni
 

fhans23

Active Member
Messages
2,470
Joined
Feb 18, 2008
Messages
2,470
Reaction score
0
Points
20
Secret Beauty Collagen Plus diformula khas dengan menggunakan collagen laut yang diimport dari france. Ianya diadun dengan Vitamin C yang penting dlm proses pengeluaran kolagen ni. Ia juga diadun dengan pearl powder, pati biji anggur, pati teh hijau, Vitamin A, E dan B9, Astaxanthine dan Pueraria Lobata. Kesemua ramuan ini penting untuk mengawal dan menjaga kulit dan tisu badan kita dari kerosakan akibat serangan radikal bebas.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register