Ingin buat loan 50K 5tahun.

CG Sponsors




rihays83

Fun Poster
Joined
Jan 14, 2012
Messages
179
Reaction score
0
Points
10
Salam . sape boleh bantu buat loan dalam 50K.ikat 5 tahun. Mcm easy RHB tu. aku tak lepas sebab kena penangan ccris 2bulan:eek: . nak tunggu clear mcm lama lg.

dan yang paling malas ialah, malas nak ambil confirmation letter dari majikan. Jauh~

sms /whatsup sket 0193190416

terima kasih
 
Last edited:
Sponsored Post

rihays83

Fun Poster
Joined
Jan 14, 2012
Messages
179
Reaction score
0
Points
10
xde hal bro...kite pon xurgent..just nak inject modal untuk business je
 

rihays83

Fun Poster
Joined
Jan 14, 2012
Messages
179
Reaction score
0
Points
10
Lau Gomen.. Mari mari mari...
Lau Swasta... Harap maaf.. Xleh bantu :))

Jgn mrh ye bro.. Gurau jek... :D
xde hal bro...kite pon xurgent..just nak inject modal untuk business je
 

bowthugz69

Active+ Member
Joined
Oct 25, 2010
Messages
3,667
Reaction score
2
Points
25
Lau Glc.. Panel bank rkyat x.. Or try cek dgn koperasi.. Mne taw nama cmpny ad dlm list.. Blacklist pun leh buat...:D
 

rihays83

Fun Poster
Joined
Jan 14, 2012
Messages
179
Reaction score
0
Points
10
Lau Glc.. Panel bank rkyat x.. Or try cek dgn koperasi.. Mne taw nama cmpny ad dlm list.. Blacklist pun leh buat...:D
panel bank rakyat. koperasi...overlap boleh? kena ambil confirmation letter?
 

bowthugz69

Active+ Member
Joined
Oct 25, 2010
Messages
3,667
Reaction score
2
Points
25
panel bank rakyat. koperasi...overlap boleh? kena ambil confirmation letter?
G jln2 kat section ni.. Ramai otai2 agen leh buat tu..
Better buat cpat.. Dgr bln Mei ni sume bank nk buat max tenure loan 10thn jek.. Mksdnye.. Xbyk la pnjaman leh buat..
 

rihays83

Fun Poster
Joined
Jan 14, 2012
Messages
179
Reaction score
0
Points
10
G jln2 kat section ni.. Ramai otai2 agen leh buat tu..
Better buat cpat.. Dgr bln Mei ni sume bank nk buat max tenure loan 10thn jek.. Mksdnye.. Xbyk la pnjaman leh buat..
tengah jalan jalan la ni...tapi macam tak ramai orang plak kat supermarket ni~
 
Sponsored Post
Top
Log in Register