` INFO : Penggunaan Elektrik Di Rumah

CG Sponsors




tebbaloi

Legendary Member
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
Electrical Knowledge: Did You Know ??

Hi everyone!

Do you know what contributes to your monthly electricity bill?

For those in Semenanjung Malaysia , TNB’s tariff is approximately 30 sen to 45 sen per kilowatt-hour (kWh), depending on your usage.
The more you use, the more expensive the rates!

Below is a short table of common electrical appliances, and a rough estimate on how much they cost to run for every hour.
(The cost may seem low, but remember, even using 3 sen/hour means that you will be paying about RM 20 a month if you leave it on for 24 hours a day!)


 
Sponsored Post

tebbaloi

Legendary Member
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
saja nak share aku dapat dari emel.. credit to islamic ebook :)
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153,422
Reaction score
21,052
Points
1,671
sbb tu yg pasal bil bwh 20rggit xpyh byr aku terpikir..bole lg ke skg ni hehehe..klo rumah ade lampu sebijik pastu mlm je bru guna dorang ni jla yg bil caj bwh 20rggit..
 

chip555

Active Member
Joined
Dec 3, 2007
Messages
2,286
Reaction score
175
Points
43
sbb tu yg pasal bil bwh 20rggit xpyh byr aku terpikir..bole lg ke skg ni hehehe..klo rumah ade lampu sebijik pastu mlm je bru guna dorang ni jla yg bil caj bwh 20rggit..
tu yang aku rasa cam kena tipu je ...... :(:(
 

mohdridzuan®

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
11,844
Reaction score
38
Points
130
sbb tu yg pasal bil bwh 20rggit xpyh byr aku terpikir..bole lg ke skg ni hehehe..klo rumah ade lampu sebijik pastu mlm je bru guna dorang ni jla yg bil caj bwh 20rggit..
huhu...taw xpe. electric appliance laen xleh gune klau nak free, lebih kurang je ngan xyah pakai letrik langsung :D
 

malkovich

Active Member
Joined
Oct 24, 2008
Messages
2,399
Reaction score
85
Points
30
pkailah brand panasonic/mitsubushi inverter technology..jimat2 :D
 

tebbaloi

Legendary Member
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
aku punya water heater on 24hrs ~X( ~X(

patut la bil letrik menten tinggi :(:)(:)((
 

eapui

Active+ Member
Joined
Dec 28, 2007
Messages
4,827
Reaction score
7
Points
25
dah lama aku tak bayar bil letrik ne..:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register