BTC USD 19,408.4 Gold USD 1,660.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Movie Indian Predator: The Butcher of Delhi (2022) (NETFLIX) ‧ 1 season

RuthlessFairy

CG Top Poster Club
gem
Messages
28,930
Paid Membership
Joined
May 15, 2009
Messages
28,930
Reaction score
488
Points
136
1658975858476.png



Serial Killer vs india law system....
Haaa gile xgile bunyi dia... Sis nk recommend 1 documentary ni... Siapa yang rajin tgok crime documentary xthu akan rasa ape...rase nak marah..tpi kene sabar...
Tapi ni pendapat peribadi ...padan muka polis dekat sana... Imagine dekat delhi dalam setahun 40-50 kes mati xdpt diselesaikan...itu yg dalam record...yg tak di record kan ntah berapa byak...

Chandrakant ni buat polis kat situ bukak mata besar2...ye laa detail kt mayat yg dia bunuh pon..polis mcm xamik port..sampai si Chandrakant bgithu kt polis yg si mati tu ade tattoo nama dia...bru polis tau identiti si mati tu...yg paling xboleh brain...ape fungsi Forensic department dorang ye
1f914.png
1f914.png
1f914.png
.. nk bukak ikatan mayat tu..org awam boleh tolong sekali bukakkan tali tu adehhh
1f926_1f3fb_200d_2640.png
1f926_1f3fb_200d_2640.png
1f926_1f3fb_200d_2640.png

Utk episode 1-2 korang akan rase sakit hati kat Chandrakant tu..tpi penghujung episode 3 sis lagi geram dgn polis2 yg ade kt india tu...kemain sedap lgi mntak duit org tgh cari laki dia...beribu2 habis...kesian btol..





1658975897736.png


1658975910376.png
 
Sponsored Post

rinoa99

Legendary Member
gem
Messages
10,243
Joined
Jun 5, 2022
Messages
10,243
Reaction score
1,479
Points
191
ingatkan predator yang arnold swarnegger tu
hihi
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register