BTC USD 60,196.4 Gold USD 1,801.82
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Income dari Zero ke Infiniti

auravista

Freshie
Joined
Nov 6, 2010
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
"Perniagaan internet adalah cara perniagaan yang tidak memerlukan modal yang besar tetapi memberi pulangan yang besar"


Banyak telah diperkatakan tentang perniagaan di internet ...tapi bagaimana nak mula?? Apa bahan yang boleh diniagakan? Bagaimana nak cari bahan?


Banyak tips atau panduan boleh didapati daripada internet, tapi mana satu nak guna? Dimana dan apa yang perlu dicari?Untuk memudahkan proses ini, anda boleh rujuk sini http://tinyurl.com/shabas dan dapatkan berbagai sumber tentang topik ini daripada satu tempat. Dapatkan panduan daripada pakar dan tips berguna daripada mereka yang amat bernilai untuk semua.Sila rujuk link di bawah tanpa berlengah lagi.

http://tinyurl.com/shabas

Anda juga boleh bermula dengan satu perniagaan online yang melibatkan 'reseller program'. Inilah peluang mudah untuk anda mempelajari teknik yang telah digunakan oleh jutawan internet antarabangsa yang lain untuk menjana pendapatan tanpa produk sendiri.


Anda akan menerima maklumat amat berfaedah sebagai bahan rujukan untuk membina 'reseller program' anda sendiri dan juga pelbagai tips-tips perniagaan, membina website, online marketing dan pelbagai lagi. Cuma tugas anda sebagai reseller adalah untuk cuba mengguna ilmu dan teknik yang anda dapat untuk mengembangkan lagi perniagaan anda.Sila rujuk link di bawah tanpa berlengah lagi.


http://tinyurl.com/shabas


Jumlah pulangan bergantung pada usaha anda....Realisasikan Impian anda sekarang!

Yang penting ialah usaha anda untuk mencuba dan selebihnya tawakallah agar kejayaan yang diidamkan menjadi kenyataan


http://tinyurl.com/shabas
 

CG Sponsors
Top
Log in Register