BTC USD 44,096.8 Gold USD 1,763.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ina Naem dah jumpe Dajjal dalam mimpi, kata Suhaimi Saad

hiduprakyat

Super Active Member
Joined
Dec 6, 2010
Messages
5,338
Reaction score
397
Points
91

Dengar macam menyeramkan, apa agakanya dalam mimpi yang dikongsikan oleh Suhaimi Saad ini?


Katanya didalam akaun instagram nya, Ina Naem isterinya telah bermimpi berjumpa dengan Dajjal, Kalau nak diikutkan keadaan sekarang ini yang tengah kucar-kacir macam betul je dakwaan Suhaimi Saad ni yang Ina Naem telah berjumpa dengan Dajjal.

Agak-agak apa ya petandanya? Dan apa agaknya yang telah disampaikan melalui mimpi itu. -Cari
 
Sponsored Post

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
9,356
Reaction score
776
Points
126
orang gila jangan dilayan broh. makin tular makin menjadi gilanya

ko pun janganlah copy paste forum sebelah bulat-bulat
 

jaws_am

Legendary Member
Top Poster #5
Joined
May 29, 2008
Messages
16,169
Reaction score
5,892
Points
321
orang gila jangan dilayan broh. makin tular makin menjadi gilanya

ko pun janganlah copy paste forum sebelah bulat-bulat

Okay je boss, info untuk bacaan umum..

Aku berminat nak tahu..

Apa mimpi dia..

Dajjal ni benda future yg akan berlaku..

Mimpi benda yang melibatkan alam roh..

Boleh mix2 dan wujudkan teori..
 

jaws_am

Legendary Member
Top Poster #5
Joined
May 29, 2008
Messages
16,169
Reaction score
5,892
Points
321
Jangan lupa kena like dlu.. :ROFLMAO:;)

*info xde kaitan dgn dajjal dan lain.. Dia promote produk..

IMG_20210806_114419.jpg
 
Last edited:

jaws_am

Legendary Member
Top Poster #5
Joined
May 29, 2008
Messages
16,169
Reaction score
5,892
Points
321
Pi la like bro pastu kongsi sini hahaha

Aku cari info x jumpa..
So xde pe yg boleh dibincangkan..

Thread kekal apa yg ada di first post..
 

lau_kau

Legendary Member
Top Poster #4
Joined
Aug 2, 2007
Messages
15,051
Reaction score
2,371
Points
201
Aku cari info x jumpa..
So xde pe yg boleh dibincangkan..

Thread kekal apa yg ada di first post..
La kn dia ckp like dl br dia on tu....selagi dia xdpt like mcm tu dia simpan ja tu hehehe
 

belam

Super Active Member
Joined
Jul 29, 2013
Messages
6,053
Reaction score
289
Points
81
dia dah mai dah
 

g-man

Super Active Member
Joined
Jan 16, 2011
Messages
5,273
Reaction score
845
Points
121
Ape ni?

Mengelirukan...

Apakah Islam ajar untuk mengelirukan manusia?

Sakit betul umat skrg ni....haishh
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register