To Sell ImRaNz Gadgetz - Garmin GPS , BlackBerry Phone & Aksesori! (Update 10/02/2010)!

CG Sponsors




imranz

Fun Poster
Joined
Dec 11, 2009
Messages
519
Reaction score
0
Points
10
Salam semua :)

Item 1 : Garmin Nuvi 885T

Set Garmin daripada US. Kalau market price yang dijual oleh AECO adalah dalam RM2500 dan di Mudah.my saya letak harga RM1300 tetapi khas untuk warga CG saya offerkan cuma RM980! Full set termasuk warranty daripada Garmin US. Kalau berminat nak beli, saya boleh kasi nego sikit lagi la :) Peta jangan risau, memang sudah diupdatekan dengan peta Singapura dan Malaysia. Anda cuma ON kan sahaja GPS ni dan terus boleh pakai. Tak payah susah2 cari peta lagi sebab saya sudah kasi tiptop!



=========================================================

Item 2 : Blackberry 9700 Privacy Screen Protector

Kalau di Mudah.my, harga yang ditawarkan oleh seller lain adalah RM35 tetapi untuk warga CG, saya offerkan cuma RM25 sahaja! Kalau kat Low Yat, harga benda alah ni RM50!



=========================================================

Item 3 : BLACKBERRY CURVE 8300/8310/8320 Black Housing

Kalau ada yang menggunakan Blackberry Curve 8300 atau 8310 atau 8320 dan housing sudah calar dan rosak teruk, dapatkan housing kaler hitam yang agak susah didapati di Malaysia ni dengan harga RM110 sahaja. Kalau di Mudah.my, saya iklankan RM150 tapi market price adalah RM200



=========================================================

Item 4 : Bateri Blackberry 8300/8310/8320

Kalau di Mudah, seller jual harga RM35, saya kasi cuma RM30 sahaja ye :)




=========================================================

Personal Warranty diberi selama 3 hari untuk setiap item di atas. Harga di atas adalah paling cun!. Kalau berminat nak beli, sila PM saya ye ataupun call 0105252130 atau ym putera_imranz :">

=========================================================
COD di kawasan Mutiara Damansara (Tesco/ The Curve). Kalau nak pos boleh juga tapi kena tambah shipping dan handling fees la :D

Jika sambutan menggalakkan di sini, mungkin saya akan iklankan lebih banyak gadget lagi di sini. Adios :)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
692
Points
161
lagi byk gadget = lagi byk sambutan la bro :D
 

VIP

Junior Member
Joined
Jan 19, 2010
Messages
57
Reaction score
0
Points
6
nice item...bump for tt
 

lady D

Freshie
Joined
Jan 2, 2010
Messages
21
Reaction score
0
Points
3
U nk accessories apa tu? Kasi tau sket baru blh bg harga :D
i nak cari charging pod, leather cases...apa2 yang boleh melengkapkan device i ni...accessories ni ada jer kat blue cube tu..tapi kot ler dapat diskaun bagus kat sini :):)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register