To Sell ~Imported Duty Free Chocolates~Berminat Tak Nak Beli??

CG Sponsors




homeclerk

Active Member
Joined
Mar 18, 2008
Messages
1,370
Reaction score
2
Points
25
Salam,

Sekiranya saya ada menjual imported chocolates yang biasanya ada kat duty free shop, ada tak sesiapa berminat nak beli??

Coklat2 yang saya bercadang nak jual:-

1) Ferrero - Rocher (30 biji) ~ RM35.00
2) Nestle - Kit Kat Trio Pack (3 x 45g) ~ RM13.00
3) Cadbury - Roast Almond/Fruit&Nut/Diary Milk (200g) ~ RM20.00
4) Hershey - KISSES with Almond (311g) ~ RM30.00
5) Kraft - Daim Gift Box (375g) ~ RM40.00

dan banyak lagi tapi depends on request....ada LINDT/LOACKER/FREY/etc....

Harga di atas tidak termasuk kos penghantaran.
COD area Klang Valley only. Outside Klang Valley boleh post tapi risikonya.....takut cair la pulak.

Menanti response dari CG members & coklat apa yang menjadi pilihan ramai??

Terima kasih.....:)
 
Sponsored Post

wan_ensem501

Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
1,632
Reaction score
7
Points
25
harga masih mahal la... sy boleh dapat Ferrero - Rocher (30 biji) tu murah lagi.. harga dalam rm20++ je.. kalau tak silap rm24/rm25 je..
 

homeclerk

Active Member
Joined
Mar 18, 2008
Messages
1,370
Reaction score
2
Points
25
harga masih mahal la... sy boleh dapat Ferrero - Rocher (30 biji) tu murah lagi.. harga dalam rm20++ je.. kalau tak silap rm24/rm25 je..
baguslah kalau boleh dpt lagi murah. leh saya beli dgn you je. masalah saya x dpt supplier yang leh tolak murah. seme mahal2. supplier dulu mmg bagi murah, around rm20++ gak tapi dia dah retire pulak dari dunia menjual coklat. kalau dpt nak beli murah pun, dari langkawi je. tapi tak selalu pulak nak ke sana.

itu subab nak survey dulu sebab saya pun tak berpuas hati dgn rege yg diberi.

leh dpt FR je ke? coklat lain leh dapat tak?
 

wan_ensem501

Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
1,632
Reaction score
7
Points
25
baguslah kalau boleh dpt lagi murah. leh saya beli dgn you je. masalah saya x dpt supplier yang leh tolak murah. seme mahal2. supplier dulu mmg bagi murah, around rm20++ gak tapi dia dah retire pulak dari dunia menjual coklat. kalau dpt nak beli murah pun, dari langkawi je. tapi tak selalu pulak nak ke sana.

itu subab nak survey dulu sebab saya pun tak berpuas hati dgn rege yg diberi.

leh dpt FR je ke? coklat lain leh dapat tak?
coklat lain boleh gak.. tapi rege tak pasti plak.. ni dari labuan...:):)
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
i like coklat lind ..mmg sodap
 

anep

Fun Poster
Joined
Nov 5, 2009
Messages
242
Reaction score
0
Points
10
halalan toyyiba tak coklat import ni???
 

geniusneuro

Banned
Joined
Nov 1, 2008
Messages
19,775
Reaction score
7
Points
115
harga masih mahal la... sy boleh dapat Ferrero - Rocher (30 biji) tu murah lagi.. harga dalam rm20++ je.. kalau tak silap rm24/rm25 je..
wah, kalo nak beli ferrero rocher from u bleh dapat arge bape ni??
 

homeclerk

Active Member
Joined
Mar 18, 2008
Messages
1,370
Reaction score
2
Points
25
halalan toyyiba tak coklat import ni???
kalau tengok pada ingredientsnya...halal....as long as tak ada minyak b*b*, geletin, alcholol...dan sewaktu dengannya.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register