To Sell Impact wrench untuk Kereta dan motor RuGi X BeLi... Video

CG Sponsors




zeroyjk

Fun Poster
Joined
Jan 19, 2009
Messages
912
Reaction score
15
Points
15
Impact Wrench plug cigarette lighter..


Loosen & tighten Lug nuts in seconds!!







Sesuai utk kaum hawa utk membukak nut tayar kereta... mudah jer x perlu pakai pmbuka nut yg kat belakang bonet tu....

Boley Repair motor... Jimat Duit... x perlu antar kedai motor.... terutama nak ganti roller...
Kalau X caya lagi... COD PUN aku x kesah tapi kne serius buyer la time COD....



Harga RM290 Sahaja......

Utk maklumat lanjut sila hubungi 013-2767025 Apis

http://www.youtube.com/watch?v=SsVOtEWb9DA
 
Last edited:
Sponsored Post

Nano_89

Freshie
Joined
Nov 21, 2010
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Dari dulu smpai skrg aku tgh cari benda ni... aku seacrh kat google main payah nk dpt kat malaysia ni....
 

GASTER123

Legendary Member
Joined
May 6, 2008
Messages
15,829
Reaction score
448
Points
131
Dari dulu smpai skrg aku tgh cari benda ni... aku seacrh kat google main payah nk dpt kat malaysia ni....
first post terus terjah cni..:D..betul ke kuat ni..skru tayar tu ketat gak oo.
 

zackhiro

Active Member
Joined
Jul 12, 2009
Messages
1,065
Reaction score
7
Points
25
Dari dulu smpai skrg aku tgh cari benda ni... aku seacrh kat google main payah nk dpt kat malaysia ni....
kot iye pun tak yah la nak pakai byk id..tak pro langsung..:(scam:)):))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register