Ilmu apa yang lelaki ni pakai sampai macam tu sekali?

CG Sponsors




Hypnosis-Diri

Super Active Member
Joined
Sep 22, 2014
Messages
8,232
Reaction score
653
Points
111
Xyah nak citer la berkenaan kipas nandung kalau xtahu apa2 bro.. Setiap ilmu ada limit JASMANIAH dan rohaniah even boleh dipancarkan dari jarak melepasi laut dan benua, bila masa pulak kipas nandung specific melebur kekebalan? Famous ke kalau 99.9999999% orang islam/melayu tidak mewarisi hikmah ba wau dal ha?
Hang ada ilmu kipas nandung ke?
 
Sponsored Post

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
16,102
Reaction score
1,063
Points
206
oh, ini ilmu marangkrapu kepunden parang skeper

sapo nak bljr, bwk ayam golek 3 ekor kasi sama gua

pengerasnya sgt tak keras ekekekekeke
 

kaki.repost

Fun Poster
Joined
Jan 17, 2017
Messages
104
Reaction score
5
Points
15
kipas nandung?

kipas senandung kut
pukulan tangan/jari-jari so nmpk mcm kipas tangan laaa

cikgu aku bagitau kipas senandung ni la yg kasi mati bruce lee
bagi kat rusuk dia muntah darah le

taktau pulak kut ada ilmu kipas nandung yg lain pulak :)
 

Archangel17

Active Member
Joined
Oct 13, 2016
Messages
1,977
Reaction score
286
Points
41
Ilmu dunia ni..dunia ni dahla sementara ja, takut Allah xterima kat Akhirat nanti..Nabi p perang pon patah gigi.. xkan kita nak lagi hebat dari nabi...
 

ikhmal_ok

Super Active Member
Joined
Aug 15, 2009
Messages
8,892
Reaction score
179
Points
73
pakai jin, menjerumus kepada syirik.
 

tomi

Active Member
Joined
Mar 10, 2015
Messages
1,796
Reaction score
411
Points
41
kenapala ilmu2 ni takde zaman nabi dan sahabat dulu, mesti senang je berperang semua kena tikam tak lut.
 

02047haf

Active+ Member
Joined
May 22, 2015
Messages
2,847
Reaction score
153
Points
48
Keje aku bro. Tau ler petua2 dia. aku belajar dgn pdrm dan penjara. Ilmu Allah ni luas bro. Ada bisa ada penawar dia. :))

Terbaik. Ada bisa ada penawar dia.

Den pun ada terima petua untuk cancelkan keilmuan kebal yang selalu ada orang buat demo kat pekan sari atau pasar malam tu. Simple sangat je petuanya.

Tapi yang mengajar tu pun pesan, jangan dibuat aniaya orang. Dah tahu jangan mengada nak test sudi orang. Kadang2 orang yang buat demo tu tengah mencari sesuap nasi. Berbaik sangka sesama makhluk. Insaf terus den.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register