Ilmu apa yang lelaki ni pakai sampai macam tu sekali?

CG Sponsors




Sponsored Post

Jedi

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
41,981
Reaction score
1,568
Points
201
Apa nak heran.

Allah SWT izinkan; kununnya nampak kebal.
 

lambda123

Super Active Member
Joined
Aug 10, 2008
Messages
7,339
Reaction score
448
Points
81
Camna nak setel sat tak dan setel dia bagi setel hang dulu
Keje aku bro. Tau ler petua2 dia. aku belajar dgn pdrm dan penjara. Ilmu Allah ni luas bro. Ada bisa ada penawar dia. :))
 

stonz

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Sep 18, 2008
Messages
4,277
Reaction score
120
Points
43
ilmu apa ni... bertentangan dengan islam ke tak?
 

sharemalaysia

Legendary Member
Joined
Feb 18, 2010
Messages
13,538
Reaction score
1,016
Points
196
Agak2 pak cik ni pakai antara ilmu kebal atau ilmu pemati besi.Ilmu untuk meleburkan ilmu kebal yg famous kat malaysia ni nama dia Kipas Nandung.
Xyah nak citer la berkenaan kipas nandung kalau xtahu apa2 bro.. Setiap ilmu ada limit JASMANIAH dan rohaniah even boleh dipancarkan dari jarak melepasi laut dan benua, bila masa pulak kipas nandung specific melebur kekebalan? Famous ke kalau 99.9999999% orang islam/melayu tidak mewarisi hikmah ba wau dal ha?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register