BTC USD 17,222.8 Gold USD 1,802.69
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ilmu apa yang lelaki ni pakai sampai macam tu sekali?

Sponsored Post

soybean

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
63,223
Paid Membership
Joined
Feb 15, 2009
Messages
63,223
Reaction score
4,127
Points
661
Awards
1
Apa nak heran.

Allah SWT izinkan; kununnya nampak kebal.
 

lambda123

Super Active Member
Messages
7,338
Joined
Aug 10, 2008
Messages
7,338
Reaction score
449
Points
81
Camna nak setel sat tak dan setel dia bagi setel hang dulu

Keje aku bro. Tau ler petua2 dia. aku belajar dgn pdrm dan penjara. Ilmu Allah ni luas bro. Ada bisa ada penawar dia. :))
 

stonz

Super Active Member
Messages
5,877
Paid Membership
Joined
Sep 18, 2008
Messages
5,877
Reaction score
491
Points
91
ilmu apa ni... bertentangan dengan islam ke tak?
 

sharemalaysia

Legendary Member
gem
Messages
13,560
Joined
Feb 18, 2010
Messages
13,560
Reaction score
1,022
Points
196
Agak2 pak cik ni pakai antara ilmu kebal atau ilmu pemati besi.Ilmu untuk meleburkan ilmu kebal yg famous kat malaysia ni nama dia Kipas Nandung.
Xyah nak citer la berkenaan kipas nandung kalau xtahu apa2 bro.. Setiap ilmu ada limit JASMANIAH dan rohaniah even boleh dipancarkan dari jarak melepasi laut dan benua, bila masa pulak kipas nandung specific melebur kekebalan? Famous ke kalau 99.9999999% orang islam/melayu tidak mewarisi hikmah ba wau dal ha?
 
Sponsored Post

Top
Log in Register