IkoFX - ikofx.com

Recommended Brokers


Latest Threads

Sponsored Post

joned

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Sep 6, 2008
Messages
8,989
Reaction score
70
Location
IKOFX Trading Room
Depo dan withdraw

Rate atau kadar tukaran ikofx untuk akaun baru yang bermula dari nombor 21xxxxx adalah:

Rate deposit : rm4.20
Rate withdrawl : rm4.00

untuk akaun lama yang bermula dari 209xxxxx adalah kekal 3.7 dan 3.5
 

MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,479
Reaction score
121
bagi yg pm menggunakan cg ..sya dah reply mintak no phone dan saya dah reply di w.app anda ..so leh kontek via w.app sahaja...

terima kasih mana yg open akaun with ikofx..jgn lupe depo ya! hehe
 

MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,479
Reaction score
121
news pun zero je hari ni.... so rilek sket hari ni

ape pun stay alerts guys :) Guest pun ramai view ni hehe..sila2

urusan local deposit boleh hubungi mr.joned ok
 

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Verified
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,123
Reaction score
501
Location
KL
Monday & no major news , but still graph moves quite impressive. So it is true forex graph movement is unpredictable :D

Trade wisely with Ikofx!
 

MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,479
Reaction score
121
morning traders :)

sekiranya ada soalan berkaitan ikofx boleh ajukan di thread ini atau pm via cg pun boleh ok

:)
 

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Verified
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,123
Reaction score
501
Location
KL
Usd masih kuat ketika ini...cuba2 lihat indikator yg beri petunjuk oversold, kemudian baru sesuai buka order baru :)

Selamat bertrading di Ikofx~
 

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Verified
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,123
Reaction score
501
Location
KL
Selamat berbuka puasa semua...nanti malam selepas berbuka boleh sambung trading di sini.

Ib dan supporters bertugas macam biasa di sini selepas waktu berbuka :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register