IkoFX - ikofx.com

Recommended Brokers


Latest Threads

MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,487
Reaction score
121
Points
63
bump.for best broker... jangan segan silu masuk.ke thread official ikofx ni orite :)

thanks guest!
 
Sponsored Post

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Verified
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,134
Reaction score
502
Points
118
Location
KL
Di sini buka mini akaun pun sudah ok. Cuba dulu mini akaun sebelum terus buka standard akaun :)
 

joned

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Sep 6, 2008
Messages
8,997
Reaction score
70
Points
48
Location
IKOFX Trading Room
Depo dan withdraw

Rate atau kadar tukaran ikofx untuk akaun baru yang bermula dari nombor 21xxxxx adalah:

Rate deposit : rm4.20
Rate withdrawl : rm4.00

untuk akaun lama yang bermula dari 209xxxxx adalah kekal 3.7 dan 3.5
 

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Verified
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,134
Reaction score
502
Points
118
Location
KL
Kepada trader yang tak boleh tidur malam ni mungkin boleh tunggu news jam 1:45 pagi :)
 

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Verified
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,134
Reaction score
502
Points
118
Location
KL
Salam...happy morning...

Pagi ni banyak news NZD, meroket terus tu :D next news jam 10 pagi ya! watch out for nzd graphs :D
 

MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,487
Reaction score
121
Points
63
guest jgn segan silu test demo akaun dulu ok

amik feel our market execution! kasi trigger market tengok heheheh

sekiranya ada soalan berkenaan ikofx boleh ajukan soalan anda di thread offcial ni orite!
 

joned

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Sep 6, 2008
Messages
8,997
Reaction score
70
Points
48
Location
IKOFX Trading Room
Jenis akaun di IKOFX


Mini Account 1:1000 Maximum Leverage
#4decimals

Standard Account 1:500 Maximum Leverage
#4decimals & #5decimals

ECN Account 1:200 Maximum Leverage
#5decimals

Pastikan anda memilih jenis akaun yang sesuai dengan anda.
 

MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,487
Reaction score
121
Points
63
Depo dan withdraw

Rate atau kadar tukaran ikofx untuk akaun baru yang bermula dari nombor 21xxxxx adalah:

Rate deposit : rm4.20
Rate withdrawl : rm4.00

untuk akaun lama yang bermula dari 209xxxxx adalah kekal 3.7 dan 3.5​
up sket info berkenaan local depositor :)cgrock

servis pantas..dun worry!
 

gundurowo

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 27, 2007
Messages
8,414
Reaction score
269
Points
83
Location
ipoh mali
up sket mlm ni

jgn segan untuk bertanya ok.. kalau segan gak boleh je wasap :)
 

MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,487
Reaction score
121
Points
63
9.30 malam ni ada new merah untuk USD.. alert guys :)

lagi 15 minit!!
 
Sponsored Post
Top
Log in Register