BTC USD 38,021.1 Gold USD 1,798.69
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ikhlas Perdana Personal Accident Takaful

suffian takaful

Active Member
Joined
Apr 9, 2008
Messages
1,896
Reaction score
1
Points
25
Salam,

Ini adalah plan personal accident yg boleh cover satu famili daripada Takaful Ikhlas. Plan ini dah lama cuma tak diwar-warkan oleh agen. Plan ini sesuai untuk mereka yg tak mampu nak ambil takaful keluarga tapi ingin mendapatkan perlindungan takaful jika berlaku kemalangan. Anda boleh baca jadual di bawah untuk mengetahui jumlah, manfaat perlindungan serta sumbangannya sekali.

PAPerdana-1.jpg


PAPerdanaBenefit1.jpg
 
Sponsored Post

kuhik

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,312
Points
191
huhuhu...plan ni memang murah...RM30 jer setahun...kalo yang masih keberatan nak amik takaful, amitlah PA nie, murah dan sangat mampu-milik...
 

abgG

Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
1,811
Reaction score
104
Points
33
huhuhu...plan ni memang murah...RM30 jer setahun...kalo yang masih keberatan nak amik takaful, amitlah PA nie, murah dan sangat mampu-milik...

betul tu...
sangat sesuai utk jadikan perlindungan tambahan...
nak buat amal jariah pun boleh...:D
 

kuhik

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,312
Points
191
yup, kalo sanggup belanja awek makan tempat mahal-mahal...belanjalah awek satu "perlindungan kemalangan Islam" yang murah :)

awek mesti suka dan nak kawen ngan kita :D



p/s : sekadar iklan je nie..huhuhu :)
 

suffian takaful

Active Member
Joined
Apr 9, 2008
Messages
1,896
Reaction score
1
Points
25
Siapa yg berminat boleh contact saya. Borang pun saya ada attachkan...:). Lepas itu boleh fax ke office : 03- 7958 2427
 

Attachments

  • PFPerdanaPersonal.pdf
    63.6 KB · Views: 32

zinedine

Banned
Joined
Jan 11, 2007
Messages
5,741
Reaction score
22
Points
65
Ikhlas Perdana PA Takaful ni termasuk dlm kategori "Takaful Am Bukan Motor" kan? Boleh mohon kat semua agen TI atau sesetengah agen TI jer?
 

win

Fun Poster
Joined
Jun 10, 2010
Messages
101
Reaction score
0
Points
10
thank you for the info
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register