BTC USD 50,323.3 Gold USD 1,784.08
Time now: Jun 1, 12:00 AM

ikan keli

naga api

Fun Poster
Messages
176
Joined
Oct 24, 2009
Messages
176
Reaction score
0
Points
10
salam, sapa2 cadang nk ternak ikan keli, boleh cntct aku (013 6029 801).... secara kontrak farming. Kawan aku buat kursus. Sila sms erk.:)cgrock
 
Sponsored Post

yusry2007

Super Active Member
Messages
5,816
Joined
Oct 19, 2007
Messages
5,816
Reaction score
35
Points
70
krusus aper tu bro?? kasi details la skit, bru senang org nak berurusan..
 

Astarguy

Fun Poster
Messages
595
Joined
Nov 16, 2009
Messages
595
Reaction score
9
Points
15
Kursus tu kat mana kawan?
Sy kat alor star ni..
Berapa kosnya?
 

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Messages
25,324
Paid Membership
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,324
Reaction score
558
Points
176
saya masih menjual pelet ikan keli sampai sekarang
 

naga api

Fun Poster
Messages
176
Joined
Oct 24, 2009
Messages
176
Reaction score
0
Points
10
lokasi di tjg mlm, yuran just rm 150 je. kursus menternak ikan keli
 

[email protected]

CG Top Poster Club
Messages
20,561
Paid Membership
Joined
Jul 16, 2009
Messages
20,561
Reaction score
571
Points
166
saper nk invest projek ikan keli kat kulai johor boleh inform sy....Modal RM 6000....pulangan RM 3000 dalam masa 3 bulan....jika berminat boleh trus tgk kolam.....dn surat perjanjian akn dikeluarkan......ikan keli pasaran untuk dibuat sardin....
 

fotosintesis

Active+ Member
Messages
2,505
Joined
Dec 11, 2008
Messages
2,505
Reaction score
19
Points
25
saper nk invest projek ikan keli kat kulai johor boleh inform sy....Modal RM 6000....pulangan RM 3000 dalam masa 3 bulan....jika berminat boleh trus tgk kolam.....dn surat perjanjian akn dikeluarkan......ikan keli pasaran untuk dibuat sardin....

wahhh best ni... ikan keli gogerng berlada pon sodap. heheheheh.
 

WanBos

Fun Poster
Messages
443
Joined
Jan 14, 2008
Messages
443
Reaction score
2
Points
15
saper nk invest projek ikan keli kat kulai johor boleh inform sy....Modal RM 6000....pulangan RM 3000 dalam masa 3 bulan....jika berminat boleh trus tgk kolam.....dn surat perjanjian akn dikeluarkan......ikan keli pasaran untuk dibuat sardin....
nih income 3k ni setiap bulan ke camne ?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register