Ikan Hiasan Hilang Ingatkan Kucing Yang Curi Rupanya Beruang Yang Makan Lokasi Di PJ

CG Sponsors




syahrizam

Active+ Member
Joined
Jan 4, 2011
Messages
3,567
Reaction score
78
Points
30
Benda nak cepat. Kalau tak rakam video takde masalah. Ni masalah ada orang rakam video jer. Kalau nak tengok jimmy neutron, pinjam tuala, apa semua dah setengah jam wajib.

Kalau kita ni duduk dalam situasi abam jpam ni pun, mungkin lagi teruk. Solution yang ko bagi tu selepas ko tengok video, bukan live di tempat kejadian.

Kalau nak pertikai masalah guna kaki: adakah cedera anak beruang tu? Dah lekat tak mau lepas tu.

Kenapa tak mau pertikai pula pakai tong sampah? Kotor. Kesian anak beruang tu. Patut kena tunggu perhilitan, zoo negara datang dulu. Tambah lagi setengah jam.

Ni bahagian emergency, kena cepat bertindak, guna jer resources apa yang ada. Tak sempat dah nak tengok jimmy neutron.

Sekurang-kurangnya a bit thank you kat officer jpam tu dah memadai. Ini tak, kita suka-suka nak judge. Kalau rasa officer jpam tu bagi kaki tu tak elok, lepas ni buat report polis. Biar polis siasat.

Sekian.
Aku puji org yg ambik tong sampah tu. Itu dinamakan 'quick thinking'. Well done to him. He deserved a medal.
 
Sponsored Post

GPK1

Active+ Member
Joined
Dec 3, 2007
Messages
4,197
Reaction score
79
Points
40
Aku puji org yg ambik tong sampah tu. Itu dinamakan 'quick thinking'. Well done to him. He deserved a medal.
Kalau atas jalan raya, keputusan dalam satu saat boleh menyelamatkan nyawa anda...:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register