Ida Nerina mengaku minum arak dlm majalh TIME

CG Sponsors




sarawak_lineup

Super Active Member
Joined
Aug 25, 2008
Messages
5,217
Reaction score
107
Points
88


Naib johan amazing race asia musim ke3 dan pelakon versatil malaysia ida nerina minum arak???Tidaklah secara direct, tetapi dari segi ayat & recommendation yang di’tulis oleh penulis majalah TIME ini menyatakan yang Ida Nerina gemar berkunjung ke kelab & wine bar di Hotel Hilton Kuala Lumpur.

Dan, sebuah lagi tempat meneguk arak & berhibur yang di’sebut ialah Zeta Bar yang juga berada di Hotel Hilton.

Tak sedap rasanya bila pelakon Melayu & Islam (kalau la) begini menganjurkan pembaca majalah TIME untuk berkunjung ke’sana. Bukan semua pembaca TIME itu bangsa asing atau bukan Muslim.

Antara petikan kata Ida nerina dlm majalah itu..
korang nilai la sendiri..


IDA NERINA, 44, actress
I'd start with an early dinner at Tamarind Springs, tel: (60-3) 4256 9300, which serves Laotian, Cambodian and Vietnamese food. It's set in the middle of lush gardens and has great service. After dinner, you can head to the clubs and bars on Asian Heritage Row — a strip of beautifully restored shophouses. Stop for champagne at Bar Blonde, tel: (60-3) 2691 1088. If you prefer a more cozy ambiance, try Palacio, tel: (60-3) 2692 0992. Heritage Mansion, tel: (60-3) 2698 8282, is for more serious clubbing. If I feel like giving the partying a miss, I might do something like meet my nearest and dearest for after-dinner drinks at Vintage Bank — a wine bar at the Hilton Kuala Lumpur, tel: (60-3) 2264 2264. If the mood takes us, we'll move on to the luscious Zeta Bar, which is also in the Hilton.
 
Last edited:
Sponsored Post

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Standard lah tu... Tahu busuk pun dia boleh bedal la.....
 

taufanmerah

Active+ Member
Joined
Aug 14, 2008
Messages
3,647
Reaction score
2
Points
25
desas desus sblm ini ternyata kebenarannya? tq
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
655
Points
161
Taubat lah Ida, selagi berkesempatan.
 

nuex

Active+ Member
Joined
Feb 23, 2008
Messages
4,039
Reaction score
33
Points
30
aisehh...mjalah TIME tuh satu dunie bace beb
 

kambing gurun

Active+ Member
Joined
Mar 23, 2008
Messages
3,252
Reaction score
1
Points
25
Elleh,apa nak heran... artis yg minum kat tepi jalan kat area Jln Petaling, Bangsar pun ramai.. Org awam lagilah berlambak....:mad:
 

EncikEx

Legendary Member
Joined
Mar 21, 2007
Messages
12,047
Reaction score
94
Points
120
semoga Allah bagi petunjuk kepadanya... amin...
 

amira88

Legendary Member
Joined
Mar 5, 2008
Messages
12,032
Reaction score
12
Points
115
rumah kata pegi kubur kata mari...

takmo sedar lg ah minah ni
 

Kurma

Active+ Member
Joined
Jul 23, 2007
Messages
4,219
Reaction score
95
Points
30
semoga Allah bagi petunjuk kepadanya... amin...
Itulah sebaiknya kita yg diberi peluang berada dalam rahmatNya...hanya mampu berdoa dan mengaminkan....
krn mungkin ada sahabat2 kita yg telah melakukan bagi pihak kita tapi mungkin dipandang remeh......

Cuma renungkan jika malaikat maut menerima arahan dr yg Maha Agung pd waktu itu......
 
Sponsored Post
Top
Log in Register