Ibu mertua

CG Sponsors




ivy_aku

Super Active Member
Joined
Jan 7, 2009
Messages
7,088
Reaction score
20
Points
65
ibu mertua?
ade sesape leh gtau cemana nak menambat hati mertua?
adab2 ngan mertua n cemana nak bg die sayang kat kite?...
harap sume leh bg idea ek... kwn sy ade cite sblum kawen bkn men lagi mak mertua die baik... tp ble da kawen ade jer salah yang die cari... masak x brp sedap pun bkn men nak komplen.. mmg la,,.. bdk baru belajar... ape salahnye tolong ajarkan... n die baru bsalin mlalui pmbedahan.. br je bape hari mak mertua die da ckp die pmalas asyik nak baring jer.. padehal pmbedahan da la sakit.lagi mau ckp camtu...actually laki die tuh anak ksayangn mak mertua die n laki die ni pun duda... tu gaknye sblum kawen bkn men lagi baik..tkt kot xda org nk kat anak die kot.. tp tu lah..tkt sgt nak kawen bkn sbb pk tjawab je..tp tkt mak mertua mcm ni..harap2 dpt mak mertua yg baik n mnyayangi kite mcm anak die sndr..lagi plak kalo kes antara dua darjat nih... harap2 suma leh tolong yerk...
 
Sponsored Post

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
ibu mertua? Topik yang menarik ni... Sila2...
 

Biggie

Passed Away - Al Fatihah
Joined
Aug 31, 2008
Messages
14,648
Reaction score
79
Points
120
camne ni ek? ak tkde mak mertua lagi :))
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
camne ni ek? ak tkde mak mertua lagi :))
pi tengok cerita P. Ramli tu.....:D

Ampunkan mak Kassim..... Ampunkan mak Kassim.......
 

ivy_aku

Super Active Member
Joined
Jan 7, 2009
Messages
7,088
Reaction score
20
Points
65
Aku pun lum ade lagi.. Tu yang wat aku cuak tuh..
 

rakyat_jelata

Active+ Member
Joined
Dec 8, 2008
Messages
3,387
Reaction score
131
Points
38
biasalah tu..
kalu aku ikut cara mak aku...
wat **** ja..
lama2 dia sedar sendiri...
 

azmimazda

Super Active Member
Joined
Jan 30, 2007
Messages
6,317
Reaction score
1
Points
65
mak mertua aku layan aku dgn baik jer...alhamdulillah kdg2 segan plak sebab terlalu baik sgt...
 

AMICO66

Super Active Member
Joined
May 5, 2008
Messages
9,629
Reaction score
258
Points
91
So far aku tak dak masalah....
Kalau kita baik, rajin dan taat dengan perintah allah, semua orang suka.

Kalau perangai macam satu makhluk allah tu, ramai yang tak suka.:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register