BTC USD 62,093.3 Gold USD 1,768.08
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ibu Duit

gregor350z

Junior Member
Joined
Dec 8, 2010
Messages
62
Reaction score
1
Points
11
Ada beberapa cara nk kenal ibu duit ni, ni pun aku juz nk share info yg aku sedut dari http://mistik707corner.blogspot.com/, pape pn kita kne tahu yg rezeki dtg dari Allah juga..

Contohnya spt gambar-gambar ni..

Ibu duit yang mempunyai nombor siri yang bermula dengan nombor 1 dan berakhir dengan 9

P4180019.JPG


P4180017.JPG


P4180016.JPG


Ibu duit yang didatangkan dalam satu mahar iaitu daripada duit yang bernombor ganjil yang sama di bahagian awal dan akhir nombor siri, duit syiling tembaga $1, bulu perindu dan daun raja buluh perindu yang telah disapukan dengan minyak pati raja pengasih dan pelaris.

P4180013.JPG


P4180011.JPG


P4180009.JPG


P4180007.JPG


P4180006.JPG


P4180004.JPG


P4180003.JPG


Medium Ibu Duit yang didatangkan dalam satu mahar.. 4 dalam 1 iaitu terdiri daripada syiling tembaga emas $1 , duit kertas no siri ganjil yang sama contoh xx 9xxxxx9 , bulu perindu dan daun raja buluh perindu yang telah disapukan dengan minyak pati raja pengasih dan pelaris...

Ia boleh diletakkan di dalam beg duit atau poket dan tiada pantang larang
 
Sponsored Post

silverchair959

Legendary Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
18,379
Reaction score
96
Points
135
agak2 kalo guna benda ni bleh mengalahkan kekayaan mark zuckerberg tak....heheheh
 

ammar5

Super Active Member
Joined
Feb 23, 2006
Messages
6,511
Reaction score
14
Points
65
ltk dlm wallet pun xguna juge if dok tido dlm rumah sambil mengharapkan RM dari langit dtg jatuh kedebok......tu pemalas namanya.....apa2,kena usaha gak dulu....:):)
 

gregor350z

Junior Member
Joined
Dec 8, 2010
Messages
62
Reaction score
1
Points
11
ltk dlm wallet pun xguna juge if dok tido dlm rumah sambil mengharapkan RM dari langit dtg jatuh kedebok......tu pemalas namanya.....apa2,kena usaha gak dulu....:):)

betul, tp bkn bermakna kita trus jd kaya, rezeki tidak akan putus2 dtg kepada kita, kalau usaha, Insya'Allah pape yg kita usahakan x kn gagal :)
 

ammar5

Super Active Member
Joined
Feb 23, 2006
Messages
6,511
Reaction score
14
Points
65
if rm1 & RM5 ok la juge...if rm50 tu,nak simpan saja mmg la dugaan lagi bnyk coz leh beli bnyk benda dr dok simpan dlm wallet....yeha....:p:p
 

gregor350z

Junior Member
Joined
Dec 8, 2010
Messages
62
Reaction score
1
Points
11
Kt wallet aku ada lg simpan duit kertas lame RM 1 yg no siri ganjil, Alhamdulillah, rezeki aku x pnh2 kurang
 

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
138
adoiiiiiiii apa kes ni plak................kaliul kaliul maliul.......
 

ammar5

Super Active Member
Joined
Feb 23, 2006
Messages
6,511
Reaction score
14
Points
65
aku tgh belek2 dlm wallet aku ada la pulak RM50 yg ada siri no awal 3 & akhir 3.....kena simpan nie buat kentut2....:p:p
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register