Ibrahim Ali bakal sertai UMNO semula? Sabotaj P.36?

CG Sponsors




Sponsored Post

ykenobi

Super Active Member
Joined
Nov 19, 2008
Messages
6,422
Reaction score
14
Points
65
lompat si katak lompat,
lompat la tinggi2,
sebelom lompat tinggi..dh kene lenyek kete..

mati katak!..hehe
 

belakepare

Active+ Member
Joined
Apr 19, 2008
Messages
2,912
Reaction score
40
Points
30
berahim ni ni kluar BN dulu krn paklah...so bila paklah dah down adakah dia akan join umno balik...

jika ini terjadi maka berakhirlah kerjaya politik dia di kelantan...confirm
 

iswarahijau

Super Active Member
Joined
Dec 12, 2007
Messages
6,060
Reaction score
44
Points
70
berahim ni ni kluar BN dulu krn paklah...so bila paklah dah down adakah dia akan join umno balik...

jika ini terjadi maka berakhirlah kerjaya politik dia di kelantan...confirm
mungkin,dia org kuat chedet.najib naik,tak mustahil masuk balik. dlm politik apa yg mustahil boleh jadi.
 

pedagang cyber

Active+ Member
Joined
Mar 28, 2007
Messages
2,961
Reaction score
19
Points
25
aku tak percaya,kalau betul la dia buat mcm tu sampai mampus pun org pasir mas dah tak akan percaya lg paka katak ni..masa ceramah dulu pun dia dah cakap akan mati bersama PAS..
 

KrisSMerah

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 22, 2006
Messages
8,041
Reaction score
18
Points
65
biarlah pak brahim lompat melompat. asalkan dia bahagia sudah :D
 

GoldFinger

Active Member
Joined
Jan 27, 2008
Messages
1,814
Reaction score
6
Points
25
memang layak berahim katak masuk umno . ciri kepimpinan tak ada langsung. Bagus dan aku sokong 100% berahim katak masuk dalam tong sampah semula.

kalau nak lagi hebat , Berahim boleh cuba mohon buat pilihanraya semula di Pasir Mas dan bertanding atas tiket BN . Aku cabar serta merta !
 

belakepare

Active+ Member
Joined
Apr 19, 2008
Messages
2,912
Reaction score
40
Points
30
mungkin,dia org kuat chedet.najib naik,tak mustahil masuk balik. dlm politik apa yg mustahil boleh jadi.

mmg betul influeance chedet mmg kuat kat dia...kat kelate mmg org dah maklum yg dia ni byk cakap jer...yg menang hari tu pun krn pas...kalau pakai tiket sendiri mmg out dah la...

kenapa dia x masuk pas jer masa mengundi hari tu...kenapa nak kekal dgn parti ciptaannya...cuba fikir...:-?
 

kuhik

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,312
Points
191
hmm....masalah gak Ibrahim Ali nie...
 

GoldFinger

Active Member
Joined
Jan 27, 2008
Messages
1,814
Reaction score
6
Points
25
hmm....masalah gak Ibrahim Ali nie...

memang jadi liabiliti kalau dok dalam PR . Kalau dok dlm BN boleh jadi kayu api... jenis mengampu kuat ni... lidah bercabang-cabang !

~X:)eek::eek::eek:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register