i-Rich696 The Secret Of Daily Earning & Saving

CG Sponsors




elrezque

Fun Poster
Joined
Jan 17, 2010
Messages
129
Reaction score
0
Points
10


Apa itu i-rich696?

Satu program 'FINANCIAL INTELLIGENT' iaitu program bimbingan teknik menjana pendapatan & saving 4 angka sehari. Ia merupakan program "PERSONAL DEVELOPMENT" yang mampu mengubah individu! Hari ini, ramai yang dah mula sedar bahawa SAVING adalah perkara penting! Ramai yang dah bertahun bekerja tetapi TIADA SAVING, ANDA MEMANG DALAM BAHAYA! Ramai yang kononnya berjawatan BESAR tapi diKEJAR HUTANG, ANDA MEMANG DALAM BAHAYA! Hubungi segera rakan2 i-Rich di seluruh Malaysia termasuk Brunei & Singapura untuk mendapatkan penerangan terperinci. Jadikan TAHUN 2010/1431 adalah TAHUN SIFARKAN HUTANG, TAHUN BUAT SAVING & TAHUN ANDA MEREALISASIKAN IMPIAN!!! Jika anda bersedia dibantu, paripari sedia membantu!

KEISTIMEWAAN I-RICH

@ MONEY MANAGEMENT COACHING!!
- Teknik dapatkan income lumayan & Saving harian+bulanan

@ MICRO-TEACHING COACHING!
- Teknik Sifarkan hutang dalam masa yang anda inginkan

@ DREAM-BUILDING COACHING!
- Teknik dapatkan impian anda dalam jangkamasa singkat

KENAPA HARUS SERTAI I-RICH??

@ Mempelajari menjana pendapatan lumayan dalam masa singkat atau pendapatan sampingan.

@ Mempelajari kaedah membuat sampingan yang pantas & selamat.

@ Membantu TIDAK LAGI menambah hutang yang sedia ada!!
 
Last edited:
Sponsored Post

elrezque

Fun Poster
Joined
Jan 17, 2010
Messages
129
Reaction score
0
Points
10
Aku tetiba aje dapat SMS dari member i-rich :

19 January 2010 , 8.54am

Berita terkini, Jom kita sapot and raikan rakan kita EZAL (bekas pengurus tesco,baru 9bulan and baru 2 minggu buat fulltime)esok 2pm beliau akan ambil scissornya BMW M3! Kita berkumpul ramai-ramai di khulafa sek 7 s.alam 2pm!! Kita ambil AURA orang2 berjaya!Kita akan BUKTIKAN 2010 ADALAH TAHUN KITA I-RICH 696!! Jumpa di Sana..

Wahh hebatkan , beginilah hebatnya i-rich696.

Berminat just PM saya
 

manmd

Super Active Member
Joined
Jul 24, 2007
Messages
8,595
Reaction score
22
Points
65
apa program ni yer???ermmmmm kasi detail sikit TT
 

elrezque

Fun Poster
Joined
Jan 17, 2010
Messages
129
Reaction score
0
Points
10
salam saudara, sepertimana yang saya brief kan diatas , ini merupakan prgram financial intelligent. dimana kita akan tunjukkan rahsia bagaimana untuk kita dapat income dan saving 4 angka setiap hari. Disebabkan ini adalah RAHSIA jadi saya mohon maaf saudara saya tak dapat nk huraikan disini.Jika saudara berminat ingin tahu lebih lanjut, kita leh berjumpa dan saya akan tunjukkan bukti dan rahsia hebat ini.Saudara berikan lokasi dimana boleh berjumpa masa dan tarikh leh PM kat saya.
 

elrezque

Fun Poster
Joined
Jan 17, 2010
Messages
129
Reaction score
0
Points
10
AINI : NAK BINA HIDUP SEMPURNA



Aini (25 tahun) telah 4 tahun bekerja di sebuah kilang di Shah Alam. Meskipun beliau seorang yang pendiam tetapi sentiasa berfikir bagaimana untuk berjaya dalam hidup. Berapa lama lagi harus berserah pada takdir dengan keadaan hidupnya sekarang (masih sama walaupun sudah 4 tahun bekerja) sedangkan beliau yang takdirkan hidupnya begitu. Kadangkala beliau berasa cemburu juga melihat orang2 yang berjaya. Namun Aini terus berusaha untuk mencari peluang sehingga beliau x sangka berpeluang bertemu dengan Abang Amri.

Kali pertama bertemu dengan Abang Amri, terasa dirinya jauh panggang dari api tetapi melihat abang Amri bersahaja bercerita padanya. Cara beliau menerangkan membuatkan Aini tidak lagi berasa janggal. Beliau tidak langsung menunjukkan rasa megah, bangga diri malah dengan tenang menerangkan prog i-Rich mengutamakan "teknik bekerja dalam group". Mendengar penjelasan Abang Amri bersedia membimbingnya, Aini terus bersetuju menyertai i-Rich. Bagi Aini, beliau ingin membantu keluarga di kampung, mengurangkan beban keluarga & mendirikan rumahtangga dalam keadaan sempurna & selesa!

Tahniah! Aini (bersama temannya Alim) & Mentor Abang Amri!
 
Last edited:

elrezque

Fun Poster
Joined
Jan 17, 2010
Messages
129
Reaction score
0
Points
10
JACK : MEMBURU GELARAN JUTAWAN SBELUM 35 TAHUN



Mohd Rosli (Jack) bertugas sebagai Asst. System Engineer mendapat info tentang prog i-Rich dari e-marketing. Melihat ramainya dah mula bertindak untuk berubah sempena tahun baru, beliau turut berasa perlu melakukan sesuatu kerana benar2 berazam untuk membuat pembaharuan tahun 2010 ini. Mendengar penerangan program i-Rich yang mengajak untuk membuat saving harian, pada mulanya beliau berasa mustahil tetapi bila melihat ramai boleh melaksanakannya kenapa beliau tidak boleh.

Jack diberi penerangan oleh Hafizi (student), Ayie (student) & Mentor Aril, beliau berasa yakin kerana prog i-Rich adalah prog bimbingan secara 1:1. Matlamat beliau menyertai i-Rich adalah untuk mengumpul duit untuk berkahwin. Beliau juga tidak pernah cukup untuk membuat saving walaupun sudah 5 tahun bekerja. Jack kini bernekad untuk berusaha serius untuk menjadi "JUTAWAN" sebelum mencecah 35 tahun!

TAHNIAH! Jack, Hafizi, Ayie & Mentor Aril!
 

elrezque

Fun Poster
Joined
Jan 17, 2010
Messages
129
Reaction score
0
Points
10
Program i-Rich telah membantu ramai orang selesaikan masalahh kewangan yang kritikal dalam masa singkat,LUMAYAN & PANTAS

Katakanlah anda membuat saving (simpanan) RM500 setiap bulan:

SAVING > 500 (sebulan) x 12 bulan (1 tahun) = RM 6,000
RM 6,000 x 5 tahun = RM30,000


Dengan program i-Rich,jadikan saving selama 5 tahun ini HANYA dalam masa 1 bulan.Ia bukan pelaburan tetapi "Program smart earning + saving!"

Rahsia ini saya tidak boleh dedahkan disini, JIKA ANDA ingin melakukan PERUBAHAN pada 2010 saya akan membantu ANDA SEHINGGA BERJAYA
 

elrezque

Fun Poster
Joined
Jan 17, 2010
Messages
129
Reaction score
0
Points
10
Alhamdulillah Kalau Tuan Tahu, punca rezeki di muka bumi ini amat luas...Yang penting kita sama2 bantu membantu antara satu sama lain dan jauh kan sifat iri hati pasti kita akan berjaya dalam apa jua bidang yang kita lakukan dan laksanakan.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register