BTC USD 59,153.9 Gold USD 1,802.91
Time now: Jun 1, 12:00 AM

(Q & A) I Phone 3 vs HTC Wildfire

mydotnet

Active Member
Joined
Jul 5, 2006
Messages
1,155
Reaction score
6
Points
25
Salam...

Aku sekarang pakai HTC Wildfire...Pak mertua aku lak nak tukar I Phone 3 (32 G wooo) dia dgn HTC aku....dia minat kat satu software quran dlm tu ...dh penat dia cr dlm Apple Store, versi aneroid ni lom ade lg tuk Iphne....

aku lak compius lg, sbb org kata software iphne yg kita dwnload byk berbyr dr free compare aneroid. Lg satu, Iphne ni kalau guna tak amik pakej internet, dia still automatik akses guna data 3G ker? lagi mahalllll siol klau caj.....

nak tukar ker takk nihh.....??!! :eek::))
 
Sponsored Post

sarawak_lineup

Super Active Member
Joined
Aug 25, 2008
Messages
5,217
Reaction score
107
Points
88
iphone 3g ke???
suh dia tukar ngan aku je la...
aku ade wildfire....
waranty lama lg plak tu...
hohohoho...
 

mohdridzuan®

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Oct 16, 2008
Messages
11,852
Reaction score
40
Points
130
Aku pun pakai wildfire gak, warranty ad lagi 19 bulan kot,
Kalau nk swap, boleh je...ehehe
 

mydotnet

Active Member
Joined
Jul 5, 2006
Messages
1,155
Reaction score
6
Points
25
Aku pun pakai wildfire gak, warranty ad lagi 19 bulan kot,
Kalau nk swap, boleh je...ehehe

aku br 2 sbln lbh htc nihhh......tgh giler dgt HTC lg nihh....tu yg kompius nk tukar ke tak!! hehehhe...tp HTC aku x amik pakej internet....cr wifi free je...hahaha.....IP3 tu leh gakker kalau x amik pakej internet? kangg nyer auto connect guna 3G data, giler babas bil aku nanti...huhuh :eek:
 

mohdridzuan®

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Oct 16, 2008
Messages
11,852
Reaction score
40
Points
130
aku br 2 sbln lbh htc nihhh......tgh giler dgt HTC lg nihh....tu yg kompius nk tukar ke tak!! hehehhe...tp HTC aku x amik pakej internet....cr wifi free je...hahaha.....IP3 tu leh gakker kalau x amik pakej internet? kangg nyer auto connect guna 3G data, giler babas bil aku nanti...huhuh :eek:

ade kut setting die, try la godek2 tengok.
 

bazsh

Super Active Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
7,020
Reaction score
12
Points
65
Pasal cellular data tu boleh jer block dalam setting
 

MiEJi

Fun Poster
Joined
Jan 4, 2009
Messages
407
Reaction score
2
Points
15
wildfire xbest ke?leh gtau pe kkrgan wildfire?dlm dlema nk bli 3gs or wildfire ne..leh spe2 gtau ?
 

mohdridzuan®

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Oct 16, 2008
Messages
11,852
Reaction score
40
Points
130
wildfire xbest ke?leh gtau pe kkrgan wildfire?dlm dlema nk bli 3gs or wildfire ne..leh spe2 gtau ?

bukan tak bagus, tapi spec rendah..
fon budjet la katekan :)

kalau ade duit lebih, angkat yang spec
tinggi terus.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register