BTC USD 38,362.4 Gold USD 1,796.63
Time now: Jun 1, 12:00 AM

I.I.U.Mians, santai2 di sini....

hazwan

Super Active Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
5,107
Reaction score
11
Points
65
ape khabar smua? jom kenal kenalan antare member CG sape2 yg ade kaitan ngn International Islamic University Malaysia, samada x-student, student, x-staff, staff, etc...

hamba start luu,

kulliyyah of engineering (mechatronics dpt) '02-'07

di harap thread ni leh merapatkan lagi silaturrahim sesame IIUMians


P.S. Mod, kalo x sesuai thread ni, di lock aja, beres....
 
Sponsored Post

gambate

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 9, 2007
Messages
6,761
Reaction score
101
Points
73
ape khabar smua? jom kenal kenalan antare member CG sape2 yg ade kaitan ngn International Islamic University Malaysia, samada x-student, student, x-staff, staff, etc...

hamba start luu,

kulliyyah of engineering (mechatronics dpt) '02-'07

di harap thread ni leh merapatkan lagi silaturrahim sesame IIUMians


P.S. Mod, kalo x sesuai thread ni, di lock aja, beres....

IIUM ians..ada awek sister yang cun dak aku nak ngorat:))
 

hazwan

Super Active Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
5,107
Reaction score
11
Points
65
IIUM ians..ada awek sister yang cun dak aku nak ngorat:))

IIUM byk awek2 lawa, tapi sayang seribu kali sayang, kuliyyah aku bnyk x cun, :((
 

gambate

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 9, 2007
Messages
6,761
Reaction score
101
Points
73
IIUM byk awek2 lawa, tapi sayang seribu kali sayang, kuliyyah aku bnyk x cun, :((

lawa mmg banyak tp..hehe..lepas ajer gate Safiyah ajer..chuuhh..hilang tudung..hahaha..merokok..clubbing..tido umah bf..samer jer ngan bebudak lain..tp ada gak yang baik..yang beik ngan buruk tuh susah nak tgk.semua pakai tudung~X(~X(~X(~X(~X(
 

hazwan

Super Active Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
5,107
Reaction score
11
Points
65
lawa mmg banyak tp..hehe..lepas ajer gate Safiyah ajer..chuuhh..hilang tudung..hahaha..merokok..clubbing..tido umah bf..samer jer ngan bebudak lain..tp ada gak yang baik..yang beik ngan buruk tuh susah nak tgk.semua pakai tudung~X(~X(~X(~X(~X(

kalo happening2 tu, byk budak2 KAED la, pakai x ingt gi kelas, terbeliak biji mate :eek:

mane lagi budak2 UIA ni, perkenalkan diri anda!! :))
 

hazwan

Super Active Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
5,107
Reaction score
11
Points
65
aik, x de sorng pon ke bljr kat UIAM? :-?
 

hazwan

Super Active Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
5,107
Reaction score
11
Points
65
sunyi sepi je thread ni, x de sape ke budak2 UIA, jom kenal2an, menambahkan lagi ukhuwwah antara CGrians...:)
 

saerm

Fun Poster
Joined
Jun 5, 2008
Messages
927
Reaction score
2
Points
25
sian siot ko sorg2..aku join la.aku iium gak.kampus kuantan
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register