BTC USD 63,621.8 Gold USD 2,328.06
Time now: Jun 1, 12:00 AM

i ♥ dRozmey (fan club register here)

apa pandangan korang tentang dr romzey?


  • Total voters
    0
Sponsored Post

Bagi aku dDR ni memang seorang yang sangat positif.Tapi,masa yang sama kekuatan diri dia ni aku lihat macam terlalu dijaja-jajakan sangat la.Aku yang menyelak paper hari-hari ni naik menyampah juga tengok dia.Bagi aku diri kita yang positif ni,hanya orang lain disekeliling kita yang boleh nilai diri kita sendiri.

:eek:

Aku rasa,ini mungkin juga strategi marketing company dia untuk menanam dalam kepala kita imej dia,rambut dia,produk-produk dia.
Tapi,apa-apa pun seperti yang dah diwar-warkan,dDR akan membuka laman sosial macam facebook Mac ini sebab kan facebokk nak tutup dia kata.Oleh itu,dia menyeru semua rakyat Malaysia untuk bersama-sama menyertai fenomena ini agar dDR terus harum dan mewangi di seluruh Malaysia!

:eek::eek:
:)cgrock
 
Bagi aku dDR ni memang seorang yang sangat positif.Tapi,masa yang sama kekuatan diri dia ni aku lihat macam terlalu dijaja-jajakan sangat la.Aku yang menyelak paper hari-hari ni naik menyampah juga tengok dia.Bagi aku diri kita yang positif ni,hanya orang lain disekeliling kita yang boleh nilai diri kita sendiri.

:eek:

Aku rasa,ini mungkin juga strategi marketing company dia untuk menanam dalam kepala kita imej dia,rambut dia,produk-produk dia.
Tapi,apa-apa pun seperti yang dah diwar-warkan,dDR akan membuka laman sosial macam facebook Mac ini sebab kan facebokk nak tutup dia kata.Oleh itu,dia menyeru semua rakyat Malaysia untuk bersama-sama menyertai fenomena ini agar dDR terus harum dan mewangi di seluruh Malaysia!

:eek::eek:
:)cgrock

alhamdulillah.. aku suke org berfikiran positif camni. i second u bro. :)
 
Sponsored Post

Back
Top
Log in Register