BTC USD 50,574.7 Gold USD 1,780.35
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Hukum bersalin dengan doktor lelaki

puckish

Fun Poster
Messages
690
Joined
Apr 22, 2009
Messages
690
Reaction score
109
Points
33
walaupon swasta boleh pilih doktor..
tp kena tahu juga sapa yg assist masa bersalin tu..
sbb aku tanya sendiri nurse kat KPJ..
dia besalin kat situ jgk ker...
yelah sebab staff kat situ kan mesti dpt special rate kan..

korang tau ape dia ckp.. mmg laa diaorg kalau bersalin kat situ boleh pilih doc pompuan yg mana diaorg nak..
tapi.. masa bersalin tu bukan doktor jer yg ada.. staff nurse yg bantu tu pon ada yg laki..
so dia ckp malu laa.. so diaorg lg prefer bersaln kat tempat lain dari hospital tpt keje diaorg..
yelah.. kalau dah kawan sekerja sendiri dah tgk..jumpa balik masa dah masuk keje nnt mesti laa malu kan..

point dia kat sini..kadang kita bayar mahal pon kat swasta.. kita igt bila dah doctor pompuan kita pilih dah selamat laa kan..
rupanya tak jugak...tp at least ok laa pilih doc pompuan dr doc laki..
tp hospital swatsa pon sepatutnya kena transparent laaa..bila kita ckp nak doc pompuan..diaorg kena laa arrange masa kat labor room tu staff nurse ke assistant ke pompuan jugak..
 
Sponsored Post

akudotcom

CG Top Poster Club
Messages
20,477
Joined
Jun 17, 2007
Messages
20,477
Reaction score
2,974
Points
201
Dengar molek
Haram bersalin dgn dok lelaki
Sbb tu kita kene pakai sistem doula 🤪

 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register