BTC USD 50,534.7 Gold USD 1,781.33
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Hukum bersalin dengan doktor lelaki

akeyrasta

Super Active Member
Messages
5,940
Joined
Nov 25, 2011
Messages
5,940
Reaction score
6
Points
65
Aku nk bini aku dr pempuan yg assist.. Jeless woooo...
Kalau la..
 
Sponsored Post

rakcacer

Active+ Member
Messages
4,058
Joined
Jul 20, 2009
Messages
4,058
Reaction score
92
Points
40
hospital swasta bleh la pilih... hospital kerajaan terpaksa... kerajaan kene buat sesuatu mengenainya... kata negara islam...
 

skateedge

Fun Poster
Messages
783
Joined
Apr 27, 2008
Messages
783
Reaction score
4
Points
15
Boleh pilih dan digalakkan suami ada sekali bersama-sama sambut kelahiran

tak semua hospital suami bleh masuk skali sambut kelahiran... aku pernah tgk suami yg muke garang/macho pun hampir pengsang dlm bilik bersalin...

tk silap benda ni dah pernah discuss dlm CG.. tak ingat thread yg mane.. kadang2 yg menulis/menaip nampak mudah.. tak sama mcm keadaan sebenar yg berlaku...
 

rustam

Legendary Member
Messages
10,794
Joined
Dec 25, 2010
Messages
10,794
Reaction score
55
Points
125
tak semua hospital suami bleh masuk skali sambut kelahiran... aku pernah tgk suami yg muke garang/macho pun hampir pengsang dlm bilik bersalin...

tk silap benda ni dah pernah discuss dlm CG.. tak ingat thread yg mane.. kadang2 yg menulis/menaip nampak mudah.. tak sama mcm keadaan sebenar yg berlaku...

Betul tu....
 

arang67

Super Active Member
Messages
6,608
Joined
Apr 27, 2009
Messages
6,608
Reaction score
361
Points
81
hospital swasta bleh la pilih... hospital kerajaan terpaksa... kerajaan kene buat sesuatu mengenainya... kata negara islam...

ye betul..yg komen ni jgn men senang je ckp..kalau mampu pergi la ke hospital swasta boleh cari yg doc pompuan..kalau xde bajet kena hsptl kerajaan..nasibla kalau kena gan doc laki..xleh pilih2..mcm kakak aku ni kt terengganu dia kate ramai doktor pompuan..kalau negeri lain x sure
 

skateedge

Fun Poster
Messages
783
Joined
Apr 27, 2008
Messages
783
Reaction score
4
Points
15
hospital swasta bleh la pilih... hospital kerajaan terpaksa... kerajaan kene buat sesuatu mengenainya... kata negara islam...

hospital swasta memang boleh pilih tp selalunya doktor perempuan yg famous awal2 dah kene booking....

hospital kerajaan pun ada yg boleh pilih.. FPP (full payment patient).. yg aku tau hospital putrajaya dgn selayang.. tu pun doktor perempuan salu awal2 memang full..

bab2 perubatan ni bknnye senang bro.. aku ramai jek kwn yg doktor perempuan tp bidang O&G ni depa tak minat..lepas housemanship pilih aliran lain.. O&G bkn senang...
 

luminor

Active+ Member
Messages
4,596
Joined
Feb 21, 2012
Messages
4,596
Reaction score
8
Points
25
tggu dr moore bg pandangan dan komentar...

pnh tringt rosyam nor cakap...

sy sbgai pelakon same je mcm doktor...sy pgg2 perempuan lain atas dasar tugas..kerjaya saya.same mcm doktor yg pegang pesakit..

bg aku ni salah..
 

akeyrasta

Super Active Member
Messages
5,940
Joined
Nov 25, 2011
Messages
5,940
Reaction score
6
Points
65
ye betul..yg komen ni jgn men senang je ckp..kalau mampu pergi la ke hospital swasta boleh cari yg doc pompuan..kalau xde bajet kena hsptl kerajaan..nasibla kalau kena gan doc laki..xleh pilih2..mcm kakak aku ni kt terengganu dia kate ramai doktor pompuan..kalau negeri lain x sure

Betull gak... Kena thu benda2 ni.:)
 

kancil2020

Active Member
Messages
2,472
Joined
Oct 20, 2008
Messages
2,472
Reaction score
1
Points
25
anak pertama dr perempuan sambut..:D:D
anak kedua.. ntah sebab c-zer..:-?:-?
 

mr syem

Active+ Member
Messages
2,985
Joined
Dec 22, 2012
Messages
2,985
Reaction score
0
Points
20
harap dr pompuan la yg sambut anak pertama den bulan oktober nanti..hurmmm
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register