BTC USD 19,214.0 Gold USD 1,660.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Huawei WS320 Wireless 802.11b/g/n WiFi Signal Repeater, Booster

Sponsored Post

dizket

Active+ Member
Messages
2,870
Joined
Feb 17, 2009
Messages
2,870
Reaction score
26
Points
30
car charger untuk 8 inch pon xda ke
 

ismailmohamad

Active+ Member
Messages
2,571
Joined
Oct 31, 2009
Messages
2,571
Reaction score
244
Points
33
Nk tny lagik..

Skrg aku gne htc is.. means kalo aku cucuk hdmi cable ni..

Aku bole nengok movie kt tv aku la kn..

Then lagik satu.. aku nengok kepale cable tu ngam dgn hdd aku..

Adakah ia support jugak.. ehehehe...

Sori byk tny.. sbb berminat kt cable tu..

Lame dh mencarik..

Pjg cble tu brpe cm?
 

manok

Active Member
Messages
1,659
Joined
Jun 14, 2010
Messages
1,659
Reaction score
31
Points
35
bro, kalau x nak HDMI tu boleh tukar dgn barang lain x?

kalau bli tablet yg murah tu, nak cucuk kat mne lak cable tu kn :))
 

safariatech

CG Top Poster Club
gem
Messages
41,509
Joined
Aug 20, 2010
Messages
41,509
Reaction score
2
Points
120
Nk tny lagik..

Skrg aku gne htc is.. means kalo aku cucuk hdmi cable ni..

Aku bole nengok movie kt tv aku la kn..

Then lagik satu.. aku nengok kepale cable tu ngam dgn hdd aku..

Adakah ia support jugak.. ehehehe...

Sori byk tny.. sbb berminat kt cable tu..

Lame dh mencarik..

Pjg cble tu brpe cm?
1.5m....boleh try bro..
 

rapple86

Fun Poster
Messages
804
Joined
Jun 8, 2011
Messages
804
Reaction score
0
Points
10
Nk tny lagik..

Skrg aku gne htc is.. means kalo aku cucuk hdmi cable ni..

Aku bole nengok movie kt tv aku la kn..

Then lagik satu.. aku nengok kepale cable tu ngam dgn hdd aku..

Adakah ia support jugak.. ehehehe...

Sori byk tny.. sbb berminat kt cable tu..

Lame dh mencarik..

Pjg cble tu brpe cm?

bro.. port HDMI suma sama bro.. xde lagi port HDMI 3.0 atau 2.0.. sume female/male HDMI suma sama.. so jgan risau bro.. cucuk selamba je..

disebabkan tablet korang support pelbagai format video.. avi,mkv,rmvb,3gp dan pelbagai lagi.. so korang boleh jadikan seperti DVD/Multimedia Video.. seperti yg skrg nie ada peganti DVD yg pakai USB atau HDD untuk play movie pakai Memory je.. so plug and play je..

cable HDMI ni bukan setakat kat tablet atau phone je.. dekat laptop pun boleh.. skrg laptop cangih2 ni mane de lagi pakai DVI cable yg kaler biru tu.. skrg sume pakai HDMI..

nnt.. bile korang nk pakai kat tv.. kena tukar channel dia.. kalau ada satu port HDMI je kat tv.. so cari channel HDMI.. kalau ada dua.. sape2 yg pakai BYOND Astro.. kena tukar HDMI/1 atau HDMI/2 channel lain2..

nnt kat TV ada selected.. nk video ke picture.. so korang pilih video.. nnt dia akan check dalam tablet korang.. ada byk folder.. so korang cari la dalam folder video.. selalu nyer orang akan asingkan.. movie dan video clip.. kalau korang ada buat new folder(movie) so korang cari la folder korang tu.. internal memory atau external memory.. apa yg aku bgtahu ni bukan sume sama.. so tgk dari tablet korang sendiri.. jgan risau la.. plug and play je.. kalau tv korang blank screen hitam je.. tukar channel lain pastu tukar balik channel tadi.. atau korang on/off tablet korang.. laptop pun sama..

kalau korang nk buat dual LCD/LED kena pastikan ada port HDMI.. atau display card korang ada support HDMI.. pakai cable ni untuk buat DUAL monitor.. setting dia ada kat screen resolution win7.. kalau windows xp right click properties kat destop pastu pergi kat setting.. check kat situ.. nk detail.. tanya sy.. panjang lebar nk bgtahu..

rase kalau x paham lagi.. boleh tanya lagi..
 

safariatech

CG Top Poster Club
gem
Messages
41,509
Joined
Aug 20, 2010
Messages
41,509
Reaction score
2
Points
120
bro.. port HDMI suma sama bro.. xde lagi port HDMI 3.0 atau 2.0.. sume female/male HDMI suma sama.. so jgan risau bro.. cucuk selamba je..

disebabkan tablet korang support pelbagai format video.. avi,mkv,rmvb,3gp dan pelbagai lagi.. so korang boleh jadikan seperti DVD/Multimedia Video.. seperti yg skrg nie ada peganti DVD yg pakai USB atau HDD untuk play movie pakai Memory je.. so plug and play je..

cable HDMI ni bukan setakat kat tablet atau phone je.. dekat laptop pun boleh.. skrg laptop cangih2 ni mane de lagi pakai DVI cable yg kaler biru tu.. skrg sume pakai HDMI..

nnt.. bile korang nk pakai kat tv.. kena tukar channel dia.. kalau ada satu port HDMI je kat tv.. so cari channel HDMI.. kalau ada dua.. sape2 yg pakai BYOND Astro.. kena tukar HDMI/1 atau HDMI/2 channel lain2..

nnt kat TV ada selected.. nk video ke picture.. so korang pilih video.. nnt dia akan check dalam tablet korang.. ada byk folder.. so korang cari la dalam folder video.. selalu nyer orang akan asingkan.. movie dan video clip.. kalau korang ada buat new folder(movie) so korang cari la folder korang tu.. internal memory atau external memory.. apa yg aku bgtahu ni bukan sume sama.. so tgk dari tablet korang sendiri.. jgan risau la.. plug and play je.. kalau tv korang blank screen hitam je.. tukar channel lain pastu tukar balik channel tadi.. atau korang on/off tablet korang.. laptop pun sama..

kalau korang nk buat dual LCD/LED kena pastikan ada port HDMI.. atau display card korang ada support HDMI.. pakai cable ni untuk buat DUAL monitor.. setting dia ada kat screen resolution win7.. kalau windows xp right click properties kat destop pastu pergi kat setting.. check kat situ.. nk detail.. tanya sy.. panjang lebar nk bgtahu..

rase kalau x paham lagi.. boleh tanya lagi..
nnt dah guna tahu la mereka itu,,kat kedai biasanya jual rm99 ini cable,,,hehehe
 

jali466

Banned
Messages
571
Joined
Jun 7, 2008
Messages
571
Reaction score
1
Points
15
tt mintak harga utk cable tv untuk GT ader tak br0... lama fah carinih
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register