BTC USD 19,398.2 Gold USD 1,660.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Huawei WS320 Wireless 802.11b/g/n WiFi Signal Repeater, Booster

ayen46

Fun Poster
Messages
619
Joined
Apr 21, 2011
Messages
619
Reaction score
0
Points
10
TT tengah bz mengetest barang ni...barang banyak masuk petang semalam....huhu...
 
Sponsored Post

rapple86

Fun Poster
Messages
804
Joined
Jun 8, 2011
Messages
804
Reaction score
0
Points
10
Cable hdmi tu...

Kalo cucuk kt tb.. bole main terus ke ape yg ad kt android kite?

Cth sy ad file movie mkv.. klu sy cucuk cable hdmi tu..

Sy bole play gne player kt android dan bole view kt tv..

Bole ke

sepatut nyer boleh..

cucuk cable HDMI dan view kat tv.. kalau tv korang ada support HDMI la..

tablet akan jadi mcm.. multimedia video.. lupe lak name barang tu.. ada org jual barang ni kat CG jugak..

tapi aku x try lagi.. so aku cume boleh kata xde masalah.. sbb mana2 default mmg boleh view kat TV atau kat PC.. LCD/LED ada port HDMI mmg boleh cucuk je..

kalau ada Projector Port HDMI boleh je try.. sama mcm cable display DVI yg color biru tu..
 

safariatech

CG Top Poster Club
gem
Messages
41,509
Joined
Aug 20, 2010
Messages
41,509
Reaction score
2
Points
120
Cable hdmi tu...

Kalo cucuk kt tb.. bole main terus ke ape yg ad kt android kite?

Cth sy ad file movie mkv.. klu sy cucuk cable hdmi tu..

Sy bole play gne player kt android dan bole view kt tv..

Bole ke
boleh la....hehehe....
 

safariatech

CG Top Poster Club
gem
Messages
41,509
Joined
Aug 20, 2010
Messages
41,509
Reaction score
2
Points
120
sepatut nyer boleh..

cucuk cable HDMI dan view kat tv.. kalau tv korang ada support HDMI la..

tablet akan jadi mcm.. multimedia video.. lupe lak name barang tu.. ada org jual barang ni kat CG jugak..

tapi aku x try lagi.. so aku cume boleh kata xde masalah.. sbb mana2 default mmg boleh view kat TV atau kat PC.. LCD/LED ada port HDMI mmg boleh cucuk je..

kalau ada Projector Port HDMI boleh je try.. sama mcm cable display DVI yg color biru tu..
jawapn yg tepat
 

safariatech

CG Top Poster Club
gem
Messages
41,509
Joined
Aug 20, 2010
Messages
41,509
Reaction score
2
Points
120
Hebat.. color gold tu mmg betul2 emas ke?? kalau betul2 emas.. mesti tranfer rate dia laju giler.. sbb emas adalah alur yg paling hebat..

hehehe.. nk cari buyer cpt2 nie.. beli dua dapat free.. hehehe..
xtau la emas celup ke emas sebenar,,tp supplier i ckp ini yg terbaik...tgok komen dr costumer la jawab nye,,hehehe
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register