Huawei sudah kalahkan Apple, mahu atasi Samsung tahun depan

Recommended Brokers


ismailperak

Permanently Banned
Joined
Dec 19, 2018
Messages
415
Reaction score
50
Points
20
huawei pricessor cepat panas.

tapi memang terbaik la.

aku pakai 20, memang superb. laju kalahkan iphone. harga pun cun
 
Sponsored Post

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,667
Reaction score
8,193
Points
716
huawei pricessor cepat panas.

tapi memang terbaik la.

aku pakai 20, memang superb. laju kalahkan iphone. harga pun cun
sejak kes s2 ceq hilang tahun2 sudah..
ceq dah serik pakai android..
semua file2 dlm hp tu...
kalo org godek2...abis la...
lompong abis privacy..

lps s2 ..ceq trs pakai ipong ja..
tenang skit jiwa..
kalo hilang pun..tak susah hati dah :D

 
Last edited:

ismailperak

Permanently Banned
Joined
Dec 19, 2018
Messages
415
Reaction score
50
Points
20
sejak kes s2 ceq hilang tahun2 sudah..
ceq dah serik pakai android..
semua file2 dlm hp tu...
kalo org godek2...abis la...
lompong abis privacy..

lps s2 ..ceq trs pakai ipong ja..
tenang skit jiwa..
kalo hilang pun..tak susah hati dah :D

http://www.youtube.com/watch?v=RI6bihOSk9A
aduh...memang sakit data2 semua dalam tu..hmm..kena ready juga kalu kot2 hilang. at least ada backup.

macam phone number.

huawei dia ada apps lock. ko boleh lock semua folder. access pakai tumb atau password. org dapat pon, depa tak boleh bukak semua file. wassap, fb, banking, semua boleh lock.

selamat sikit
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,667
Reaction score
8,193
Points
716
aduh...memang sakit data2 semua dalam tu..hmm..kena ready juga kalu kot2 hilang. at least ada backup.

macam phone number.

huawei dia ada apps lock. ko boleh lock semua folder. access pakai tumb atau password. org dapat pon, depa tak boleh bukak semua file. wassap, fb, banking, semua boleh lock.

selamat sikit
memory card bleh lock gak ke masta?
nanti org cabut curi memori kad..agak2 depa bleh aksess tak ek? #:-S
 

ismailperak

Permanently Banned
Joined
Dec 19, 2018
Messages
415
Reaction score
50
Points
20
memory card bleh lock gak ke masta?
nanti org cabut curi memori kad..agak2 depa bleh aksess tak ek? #:-S
kalu huawei internal memory pon dah 128gb, rasa mcm tak perlu dah external memory.

128gb dah cukup besar. macam2 boleh sumbat. :)):))

aku tak pakai memory card dah, memory 128gb dah cukup besar sgt.
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,667
Reaction score
8,193
Points
716
kalu huawei internal memory pon dah 128gb, rasa mcm tak perlu dah external memory.

128gb dah cukup besar. macam2 boleh sumbat. :)):))

aku tak pakai memory card dah, memory 128gb dah cukup besar sgt.
tu ka..?
cowi la.. :))
ceq dah bertahun tak pakai android sejak s2 hilang.. :">
 

ismailperak

Permanently Banned
Joined
Dec 19, 2018
Messages
415
Reaction score
50
Points
20
tu ka..?
cowi la.. :))
ceq dah bertahun tak pakai android sejak s2 hilang.. :">
aku dulu nk angkat iphone, tapi dtg pulak huawei, speed pon laju setanding iphone, service center pon ada.

terus angkat huawei.

tapi huawei aku cepat panas. dah tukar mobo kat center pon still panas cepat (free je). tapi performance tak drop, still maintain. laju tetap laju. so, aku abaikan je panas2 tu.

huawei nova 4 incoming.
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,667
Reaction score
8,193
Points
716
-deleted- :">
 
Last edited:

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
12,363
Reaction score
301
Points
131
Cpt panas ke...aku guna y9 processor kirin 710 xlak aku rasa cpt panas...

And yes mmg puas hati huaweii ni
 
Sponsored Post
Top
Log in Register