Huawei e620

CG Sponsors




itikjuah

Fun Poster
Joined
Mar 8, 2007
Messages
228
Reaction score
0
Points
15
Salam,
di harap kengkawan dapat menyelesaikan masalah aku nie. aku ada huawei e620 nie. tapi aku nak pakai line digi atau celcom. sebab line asal dia aku tatau. aku bli dalam ebay lama dah. harap dapat membantu.
skrg aku pakai digi broadband. kat tempat aku nie memang mantap.

:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

kENJi

Fun Poster
Joined
Nov 22, 2009
Messages
318
Reaction score
9
Points
15
Ape masalah sebenar ni..?
Xsupport ke ape?
 

Bionik

Super Active Member
Joined
Nov 16, 2009
Messages
8,222
Reaction score
59
Points
70
Salam,
di harap kengkawan dapat menyelesaikan masalah aku nie. aku ada huawei e620 nie. tapi aku nak pakai line digi atau celcom. sebab line asal dia aku tatau. aku bli dalam ebay lama dah. harap dapat membantu.
skrg aku pakai digi broadband. kat tempat aku nie memang mantap.

:)cgrock
SIM lock line luar negari ke bang? Rasanya boleh unlock tu. Cuba riki kat kedai2 di Low Yat atau tempat ICT lain?
 

amien

Fun Poster
Joined
Oct 27, 2009
Messages
647
Reaction score
10
Points
15
ko nk mintak tolong ape ni bro?
nk software yg compatible dgn modem mobile broadband ni ke?
 

iwan87

Active+ Member
Joined
Mar 23, 2009
Messages
2,620
Reaction score
7
Points
25
tukar firmware dia ar...

aku penah tukar firmware modem aku ni 2 3 kali da...
tp modem len la...E220.
x tahu tuk ko...cube tanye kat pakcik google
 
Sponsored Post
Top
Log in Register