BTC USD 38,654.8 Gold USD 1,820.43
Time now: Jun 1, 12:00 AM

(Tips & Tricks) HTC HD7 Demo Functions VIDEO~

Sponsored Post

powg

Fun Poster
Joined
Jun 7, 2010
Messages
226
Reaction score
3
Points
25
perghhh mantap ni... bla la hp ak nk jadi hp gesek...
 

ameant

Super Active Member
Joined
Mar 27, 2007
Messages
6,332
Reaction score
143
Points
73
lebih baik tunggu Desire HD .... :D
 

mohdridzuan®

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
11,852
Reaction score
40
Points
130
nampak macam kurang best je pakai windows phone 7 ni
 

ameant

Super Active Member
Joined
Mar 27, 2007
Messages
6,332
Reaction score
143
Points
73
haha itu la aku pon tunggu je tak beli pon sbb skrg tgh pakai Desire..
HD7 ni aku rasa size terlalu besar begitu juga dgn size iconnya, maybe design OS WindowsPhone7 mmg camtu. feature lain mmg superb.
 

ammar5

Super Active Member
Joined
Feb 23, 2006
Messages
6,511
Reaction score
14
Points
65
aku dh beli hd7 nie....nak d/load mt4 xleh la pulak...waduh,ada sape tau x...kakaka
 

ammar5

Super Active Member
Joined
Feb 23, 2006
Messages
6,511
Reaction score
14
Points
65
bkn x boleh,maybe aku x tau coz hd7 baru lagi dlm tangan aku SYED....aku akan coba lagi....:p:p
 

S.Y.E.D

Banned
Joined
Jun 6, 2008
Messages
18,685
Reaction score
588
Points
161
bkn x boleh,maybe aku x tau coz hd7 baru lagi dlm tangan aku SYED....aku akan coba lagi....:p:p

teruskan mengxplore HD seven tue.. hehehe

barang baru jage molek2 :D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register