To Sell HP Secondhand iPhone 5 hingga XS Max dan Android - Updated 7/11/19

Recommended Brokers


stuck

Active+ Member
Joined
Apr 12, 2007
Messages
3,792
Reaction score
109
Points
33
Salam warga CG,

Serius buyer blh sms/whatsapp trs utk gambarnya dan colour ikut model yang masih ada stok sebab x dapat nak upload byk: 012-2758544.

READY STOK SECONDHAND:

5 16GB - RM260

5S 16GB - RM340
SE 64GB GREY/GOLD/ROSEGOLD - RM590

6 32GB GREY/SILVER/GOLD - RM540
6 64GB GREY/SILVER/GOLD - RM560
6 128GB GOLD/GREY - RM590

6 PLUS 64GB - RM730

6S 32GB GREY/GOLD/ROSEGOLD - RM630
6S 64GB GREY/GOLD/ROSEGOLD - RM690

6S PLUS 64GB GOLD/GREY/ROSEGOLD - RM960

7 32GB GOLD/ROSEGOLD/MATTEBLACK - RM850
7 128GB RED/MATTEBLACK/ROSEGOLD - RM990
7 256GB MATTEBLACK/GOLD/ROSEGOLD - RM1150

7 PLUS 32GB GOLD/MATTEBLACK/ROSEGOLD - RM1300
7 PLUS 128GB RED/MATTEBLACK/GOLD - RM1500 MYSET RM1550
7 PLUS 256GB MYSET RED/GOLD/MATTEBLACK - RM1650

8 64GB GREY MYSET - RM1390
8 PLUS 64/256GB GREY/GOLD/RED - RM1900/2200

IPHONE XR 64GB - RM2450
IPHONE X 64GB MYSET FULLSET - RM2350
IPHONE X 256GB MYSET FULLSET - RM2590

IPHONE XS MAX X/ZP/LL SET 256GB - RM3550


IPAD AIR 2 16GB 4G+WIFI - RM990

* FREE TEMPERED + CASE

ANDROID:


SONY:
Z4(3+32GB) - RM280
Z5(3+32GB) - RM340
XZ(3+32GB) - RM350

GOOGLE PIXEL
2 128GB - RM830
2 XL 64GB - RM930
2 XL 128GB - RM1100
3 XL 64GB - RM1750

XIAOMI/REDMI:
Mi note (3+16GB) - RM300
Note 5 (3+32GB) - RM480
Mi Max 2 (4+64GB) - RM540

HUAWEI:
P10 lite (4+32GB) - RM440
Nova2 plus (4+128GB) - RM570
Mate 10 Pro (6+128GB) - RM990

OPPO:
A33 (2+16GB) - RM250
A57 (3+32GB) - RM370

VIVO:
X7 (4+64GB) - RM380


* Semua set mixed colour. Yang xde nyatakan warna contact saya dulu utk check warna apa yang tinggal. Condition 9/10 cun melecun.

Limited stock. Waranti 2 minggu - 1 bulan mengikut model kecuali ada dinyatakan yang masih ada waranti.:">:">
COD: Kajang/Putrajaya dan sekitar contact dulu kita deal kasi jadi. Luar Kajang saya mintak deposit jika nak kami hantar.

TESTIMONI:

salam bro jangan lupa check dekat whatsapp payment untuk iphone 5s 64gb grey saya dah update... harap maklum
salam maaf bro lupa nak update barang dah sampai condition tip top seal dan baru... thanks....
Dah angkat Samsung Grand 2 semalam. Semoga TT semakin berjaya.
dh berjaya cod IP6 128GB ngn tt semalam kt putrajaya..terbaikkkk!
rekemen sangat kedai tt ni, senang urusan. aku punya screen kurang cun tetiba. terus kedai tt buka box baru tukar yg lama tanpa banyak soal. memang awesome. kedai pon settingkan semua dalam phone ni.

yg penting ori import walau refurbish set. terbaik ler tt. kipidap.
Ok boh tengah kat kedai ambik ipong. Tunggu staff tuan pasang barang preee
Thanks boss..

Memang terbaik servis...free gift bnyk..harga pun murah..

iphone 6 space grey 128GB

COD kat ipoh...import dari Kajang..hahaha

Puas hati!!!!
 

Attachments

Last edited:
Sponsored Post

hidzam

Fun Poster
Joined
Jun 6, 2008
Messages
227
Reaction score
7
Points
15
kalau TT letak harga lagi senang nak tawar menawar.. nape mesti rahsia...
 

ZONDA

Legendary Member
Joined
Feb 8, 2011
Messages
14,905
Reaction score
46
Points
120
Salam warga CG,

Mencari serius buyer sahaja blh sms/whatsapp trs aku: 012-2758544.

Salam 1 item ni aku nak jual kedua2nya ori sme.

Note 2 pakai blm setahun lg warna grey fullset earphone x penah guna. Resit xtau letak mana.

Note 3 new set seal box. Waranti blm register.

Kalau korang rasa blh bg reasonable price aku jual.


ori ke ni? cuba test sensor keluar gambar apa?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register