To Sell HP Laserjet Toner Original For Sale!!! MURAH SANGAT Untuk Dilelong!!!

CG Sponsors




Bro_Izantie

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
927
Points
161
Salam geng...
aku ada 3 set toner jenis HP Lasetjet Q5949A dan sesuai utk printer HP model 1160, 1320, 3390 dan 3392...
aku nak jual kira cincai RM500 jer sumer tu...kalau ikut harga market seketul RM240 aku survey...aku nak jual sbb printer aku problem dan rosak, so nak simpan lelama nanti anai2 makan jer..barang original, takyah risau...aku tak bukak pun kotak tu lagi dan tak redeem pun kupon dia..hehehe...colour sumer hitam..ok..sapa yg berminat contact aku segera!!! 013-6068441...cash and carry sambil bole lepak minum2 ngan geng2 CG..hehehe...lokasi AU2 Keramat, KL sapa cepat dia dapat..huhu...dan tawaran RM50 utk sesaper yang tolong rekemen hingga terjualnya toner ni...k..sekian...


DAH TERJUAL TADI!!! TAWARAN DITUTUP...UTK MOD, PLEASE PADAM THREAD NI...TQ VERY MUCH!
 
Last edited:
Sponsored Post

Bro_Izantie

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
927
Points
161
cepat2...aku bump plak utk malam ni...aku nak pakai duit ni..nak buat amal kebajikan..heheheh
 

ismail_haniyeh

Active Member
Joined
Aug 29, 2009
Messages
1,593
Reaction score
19
Points
25
ok dah.. malangnya saya tak pakai printer yg pakai model toner nie..
 

Bro_Izantie

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
927
Points
161
ok dah.. malangnya saya tak pakai printer yg pakai model toner nie..
salam org kampung...hehehe..ko duduk chini baper? aku chini timur daaa...kekekekeke...skrg kat KL merantau tmpat org..hehehe..jumpe gak org kmpung aku kat CG ni yer..hehehe...ko cikgu ker? hmmmm..:)
 

Bro_Izantie

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
927
Points
161
camni la...aku nak mntak tolong korang (geng CG) rekemenkan kengkawan sapa yang nak beli ni...aku dah publish dlm mudah.com semalam tp belum ader contact lg...aku betul2 nak pakai duit skrg ni...bukan trdesak sgt cuma nak buat amal jariah sikit....hehehe..camni, aku bagi rm50 kalau ada saper yg tolong rekemen...tawaran dibuka sekarang..tq
 

bazsh

Super Active Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
7,020
Reaction score
12
Points
65
Kalo ada Samsung ML-2010 aku angkat kot
 

nashburn

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
6,374
Reaction score
66
Points
70
semua toner ni sama color ke
 
Sponsored Post
Top
Log in Register