hp free

Recommended Brokers


salimnury

Freshie
Joined
Jan 7, 2008
Messages
16
Reaction score
0
Points
3
Nak hp free x? btl2 x payah bayar, senang sahaja utk perolehi hp free n ada banyak lagi....nie x tipu btol2
free nyer, gini caranya:

1. Korang masuk ke sini: www.xpango.com

2. Trus korang "Sign Up" (senang sangat)

3. Isi refferal number dgn 91107149. Nanti akan ada email konfirmasi ke email korang yg dorg akan kasi refferal number kat korang jgk.


Makin byk kawan yg korang ajak bergabung makin byk point yg korang dpt dan ketika korang dapati jumlah point yg sesuai dgn hadiah / hp yg korang minta, hadiah akan dikirim mcm Hp ke alamat kamu.. sbg contoh, Nokia N95 nilainya 41 point, jd kalo korang boleh ajak 41 kawan buat register saja, dah bleh dpt Hp 2.. senang n best kan?? Cobe dulu ar baru tau,
x ada yg ruginya.. x bayar sama sekali pun!


:)paid
 
Sponsored Post

cay3869

Active+ Member
Joined
Mar 11, 2007
Messages
3,095
Reaction score
43
Points
30
Nak hp free x? btl2 x payah bayar, senang sahaja utk perolehi hp free n ada banyak lagi....nie x tipu btol2
free nyer, gini caranya:

1. Korang masuk ke sini: www.xpango.com

2. Trus korang "Sign Up" (senang sangat)

3. Isi refferal number dgn 91107149. Nanti akan ada email konfirmasi ke email korang yg dorg akan kasi refferal number kat korang jgk.


Makin byk kawan yg korang ajak bergabung makin byk point yg korang dpt dan ketika korang dapati jumlah point yg sesuai dgn hadiah / hp yg korang minta, hadiah akan dikirim mcm Hp ke alamat kamu.. sbg contoh, Nokia N95 nilainya 41 point, jd kalo korang boleh ajak 41 kawan buat register saja, dah bleh dpt Hp 2.. senang n best kan?? Cobe dulu ar baru tau,
x ada yg ruginya.. x bayar sama sekali pun!


:)paid

boleh dpt kalu refferer kita bile produk diorg tu.. aku pn ada reg.. :D cm dlm sign aku tu.. 'N95 FREE'
 
Sponsored Post
Top
Log in Register