hp di R&R

CG Sponsors




amazinggold88

CG Top Poster Club
Joined
Nov 1, 2008
Messages
44,759
Reaction score
208
Points
123
salam semua..aku nk share sesuatu ngn korang..perasan x korang skrng nie dkt R&R akn ade mamat indon yng jual HP nokia N95 dngn hrga rm400.tdi aku kne dkn R&R nilai.hri tu aku kne dkt R&R seremban..ori ke x hp tu?dri mane depa dpt hp tu ek?ade yng prnh kne x.leh share kat cnie
 
Sponsored Post

Muhammad_27

Super Active Member
Joined
Nov 8, 2007
Messages
7,911
Reaction score
84
Points
70
salam semua..aku nk share sesuatu ngn korang..perasan x korang skrng nie dkt R&R akn ade mamat indon yng jual HP nokia N95 dngn hrga rm400.tdi aku kne dkn R&R nilai.hri tu aku kne dkt R&R seremban..ori ke x hp tu?dri mane depa dpt hp tu ek?ade yng prnh kne x.leh share kat cnie
daripada CHINA... tapi kt blakang TULIS made in FINLAND... ta caya tengoklah.... sbb sekarang CHINA pun dah MALU nk letak made in china.. krn pandangan negative dari semua orang..
 

parjo

Freshie
Joined
Mar 2, 2009
Messages
42
Reaction score
0
Points
6
n86 RM300 made in china n96 RM350 yg dia offer kt aku hmm...
 

tebbaloi

Legendary Member
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
hohoh.. member aku kat labu baru beli hp N95 rm350 jek entah aku tak tanya lak dari sapa dia beli... dia siap bawak g kedai hp dulu utk clarify dan kedai cakap ori.. entah la..
 

geniusneuro

Banned
Joined
Nov 1, 2008
Messages
19,775
Reaction score
7
Points
115
bapak menipu...

kalo ye pon ori, sah2 enpon curik
 

amazinggold88

CG Top Poster Club
Joined
Nov 1, 2008
Messages
44,759
Reaction score
208
Points
123
daripada CHINA... tapi kt blakang TULIS made in FINLAND... ta caya tengoklah.... sbb sekarang CHINA pun dah MALU nk letak made in china.. krn pandangan negative dari semua orang..
oo,yeke bro
x smpt lak nk tngk
dkt satu tmpt ade dlm 3-4 orng yng jual bnd nie
 

acan

Banned
Joined
May 31, 2009
Messages
19,661
Reaction score
15
Points
120
alorh..klu setakat fon klon tuh, buley kenal la..
 

amazinggold88

CG Top Poster Club
Joined
Nov 1, 2008
Messages
44,759
Reaction score
208
Points
123
hohoh.. member aku kat labu baru beli hp N95 rm350 jek entah aku tak tanya lak dari sapa dia beli... dia siap bawak g kedai hp dulu utk clarify dan kedai cakap ori.. entah la..
klu ori,rugi aku x bli :)):))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register