BTC USD 58,594.0 Gold USD 1,796.94
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell HP CDMA :: TM Lines

Sioux

Junior Member
Joined
Nov 9, 2010
Messages
99
Reaction score
0
Points
6
selamat-dtg-friends2talk2.jpg

pekej-talian-friends2tal.jpg

percuma-friends2tal.jpg

pakej-panggilan.jpg

bendera001.jpg

bendera002.jpg


Sebarang pertanyaan bolehla hubungi saya seperti yang tertulis di laman web saya, cara perhubungan yang diterima melalui telefon, sms, email, appointment dan sebagainya.

Sangat berguna kepada peniaga SME, Baru buka kedai, pejabat2, syarikat telemarketing, syarikat permasaran bagi wakil jualan yang mobile, student2 yang di perantauan, anak-anak yang bersekolah dan semua warga Malaysia...

Document diperlukan:
Salinan fotostat I.C. depan belakang
Salinan fotostat Bil tempatan (TNB @ JBA)

Bayaran Pendaftaran:
Hanya RM300 sekali seumur hidup
Processing dalam masa 2 minggu
Bayaran Bulanan:
Pakej RM38 >> RM39 bulanan
-hanya free calls to TM Line
Pakej RM48 >> RM49 bulanan
-unlimited free calls to TM Line + 60 minit free calls to any HP
pakej RM68 >> RM69 bulanan
-unlimited free calls to TM Line + 120 minit free calls to any HP

LEKAS!!! JADILAH PESERTA PERTAMA MENGGUNAKAN CARA TELEKOMUNIKASI YANG MENGGUNTUNGKAN LAGI BERBALOI INI...

Salam,
 
Sponsored Post

xalimx

Super Active Member
Joined
Sep 14, 2006
Messages
6,921
Reaction score
61
Points
70
syiok2...mak aku dah guna...leh guna telefon ke mana2....
 

abgG

Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
1,811
Reaction score
104
Points
33
henpon tu boleh bawak merata rata n buat panggilan ke bro...:-?
 

Sioux

Junior Member
Joined
Nov 9, 2010
Messages
99
Reaction score
0
Points
6
Thanks for your support bro, you bile lagi nak guna, how bout your whole family, boleh free calls antara seisi keluarga, then baru g sanak saudara plak...
Amacam?
 

Sioux

Junior Member
Joined
Nov 9, 2010
Messages
99
Reaction score
0
Points
6
henpon tu boleh bawak merata rata n buat panggilan ke bro...:-?

Abg G,
Sama use macam kite pakai HP, ke mana2 bole bawak & one more thing, coverage TM ni kite tak payah nak risau, almost 90% seluruh Malaysia dah ade tiang TM kan....
So kemana2 pun bole la....
 

xalimx

Super Active Member
Joined
Sep 14, 2006
Messages
6,921
Reaction score
61
Points
70
cam handphone biasa... cuma guna CDMA... line yg digunakan 010 / 011... mak aku guna no 010 - ****** 6 digit je...menarik~
 

Sioux

Junior Member
Joined
Nov 9, 2010
Messages
99
Reaction score
0
Points
6
cam handphone biasa... cuma guna CDMA... line yg digunakan 010 / 011... mak aku guna no 010 - ****** 6 digit je...menarik~

Bro,
Ade kesilapan sikit, memang guna handphone CDMA and boleh dibawa/diguna ke mana2 tapi nombor phone line yang di daftar bukan lagi 010/011 sekarang Homeline dan convert Mobileline meaning nombor didaftar ikut alamat yg daftar, kalau:
Wilayah/Selangor 03
N9/Melaka 06
Johor 07
Pahang, T'ganu, K'tan 09
Perlis, Kedah, Penang 04
Perak 05
Sabah, Sarawak 08*

So, for mobile marketeer, useful bagi kenalan kita ingat kita call dr office no. Dalam Biz card bole declare office no jugak...kan satu revolution di situ...

Salamz
 

Sioux

Junior Member
Joined
Nov 9, 2010
Messages
99
Reaction score
0
Points
6
Anda masih tidak percaya,

Cuba calculation comparison ini :

CDMA:TM <> OTHERS MAXIS, CELCOM​
Calls sama line
FREE <> 0.10 sen seminit​
Calls to others
0.17 sen seminit <> 0.30 - 0.50 sen seminit​
SMS to all
0.05 sen <> 0.10 - 0.20 / sms​
Bill Bulanan
RM 38 + 1 = RM39 <> RM 70 - infinity...​

So bagaimana, di mana yang lebih MENJIMATKAN kami mengalukan panggilan anda, sila hubungi saya di talin 03-2021 6363 atau
HP 012-3255521 - Mr. Zaili:::IZM Solutions
 

aragonkl

Fun Poster
Joined
Jul 26, 2006
Messages
561
Reaction score
0
Points
10
menarik gak enset cdma ni.. bleh guna ngan pakej intenet/streamyx ke?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register