how to withdraw use paypal or libertyreverse

CG Sponsors




yuskura

Junior Member
Joined
Oct 21, 2008
Messages
72
Reaction score
1
Points
11
pada sape2 yang berpengalaman menggunakan cara tersebut tolong bincang n kongsi kat sini..
dari starting sampai akhir..heheh
andaikan tak ade kad kredit..
ape yang patut dimulakan
tq
 
Sponsored Post

mytrade

Super Active Member
Joined
Dec 29, 2007
Messages
7,113
Reaction score
241
Points
83
aku rasa alrajhi bagus walaupun aku lum cuba....nk apply pun senang..g bank dia less than 30 minit dah siap...
 

serene_kpf

InstaForex Official IB
Platinum Member
Joined
Mar 27, 2006
Messages
7,634
Reaction score
5
Points
65
pada sape2 yang berpengalaman menggunakan cara tersebut tolong bincang n kongsi kat sini..
dari starting sampai akhir..heheh
andaikan tak ade kad kredit..
ape yang patut dimulakan
tq
for liberty reserve, you boleh juaal kepada saya , ym i [email protected], for paypal, kena pakai debit card
 

EZOS

Freshie
Joined
Jan 15, 2009
Messages
7
Reaction score
0
Points
3
jika takde kredit kad, boleh apply debit kad. selain al rajhi dan public bank, tune card pun boleh.

al rajhi kita cuma boleh guna utk verification tapi takleh withdraw. begitu juga dengan tune card. tapi saya saja je cuba2 withdraw guna tune card baru2 ini, dan boleh. Jadi debit kad yg takat ni boleh diguna utk verify dan withdraw paypal ialah public bank, tune card dan ambank. maybank lagi hampeh, dua2 takleh.

caj pengeluaran mcm biasa, cuma paypal dah amik sikit untung dari segi currecy exchange.

jika takde debit kad, taknak apply debit kad, boleh guna cara lama, iaitu guna cek. lambat sikitla, nak tunggu cek sampai dan nak bank dalam bank. ada pulak caj lain. ikut bank mana kita nak cashkan cek tu.

saya dah lama tak guna cek utk withdraw paypal atau adsense, tapi saya ingat sy guna ambank, mesti pasal dia caj paling murah, tapi cajnya dah lupe.

begitula lebih kurang. selamat mencoba
 

hairul123

Fun Poster
Joined
Jan 8, 2009
Messages
262
Reaction score
0
Points
10
AMbank guna Kad Mana? Kalau prepaid To Mastercard sbb kalau nak withdraw ke credit/debit card, hanya VISA je bleh...
 

mywang

Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
1,496
Reaction score
5
Points
25
how to withdraw use paypal or libertyreverse
kadar tukaran matawang cemana lak? ikut rate semasa ke..
la ni 1sud=rm3.59?

tapi pesal ramai yang nak jual transfer jek, 1usd=rm3.3...x mo withdraw..

byk cas2 tersembunyi ke wdraw ke kad..

cte skit otai2 paypal..
 

-KampungBoy-

Active Member
Joined
Oct 7, 2008
Messages
1,170
Reaction score
0
Points
20
Pkai...debit card PB, mmg highly recommended....so far xdek masalah:)
 

paradox

Active Member
Joined
Mar 20, 2009
Messages
1,030
Reaction score
46
Points
30
gune al-radji bank la boleh,ramai org setuju cara ni
 
Last edited:

nopq611

Banned
Joined
Jul 22, 2009
Messages
8
Reaction score
0
Points
3
Cheap Smet

Articles carried rather than worn are normally considered fashion accessories rather than wholesale Smet Clothing, but hats and small dress sweaters can be called wholesale Smet Clothing or accessories.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register