BTC USD 65,069.5 Gold USD 1,782.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Housing PSP ! HELP !

NightFury

Active+ Member
Joined
Jan 7, 2010
Messages
3,480
Reaction score
11
Points
25
Salam semua, siapa yg reti pasang housing psp ?? Actually aku punya psp 2k , skrang ni aku housing aku warna putih , then aku dh beli wrna biru metalic punya..


so the problem is , aku dh buka psp aku ni , at last aku dh pening dh nak pasang yang mnna :D , so nak minta pertolongan korang sesape yg tinggal area bangi , tlng aku psang bolehh ? aku blnja makan la lepastu , sbb aku stdent kolej lagi ...


so mampu bayar korang makan and minum jer , kalau hntar kedai confirm mahal .. so aku xde duit sangat , stakat blnja korang mkn sbbgai balasan pasang housing bru psp aku bolehh laa .. anyone ?? i hope ada yg nak tlong aku :)



:D:D:)cgrock
 
Sponsored Post

al5911

Active Member
Joined
Mar 13, 2012
Messages
2,098
Reaction score
3
Points
25
Cuba le carik kat 'tiubawak' tu. Byk dlm tu tt. Selamat meng'assemble' :D.
Mai Penang nnti aku bole tlg ...
 

NightFury

Active+ Member
Joined
Jan 7, 2010
Messages
3,480
Reaction score
11
Points
25
Cuba le carik kat 'tiubawak' tu. Byk dlm tu tt. Selamat meng'assemble' :D.
Mai Penang nnti aku bole tlg ...

tiubawak ? mksd ?hahah . hang pi bangi la .. hahha . aku tgh cri org ni untuk pasang psp housing aku tu , ada x kwn2 ka yg tnggl kat bangi ni ..:D
 

eunos

Active Member
Joined
Aug 24, 2010
Messages
2,418
Reaction score
4
Points
25
yutiub ler...ade cara2 assemble kot...
 

copy left

CG Top Poster Club
Joined
Jun 25, 2008
Messages
26,999
Reaction score
559
Points
161
tiubawak ? mksd ?hahah . hang pi bangi la .. hahha . aku tgh cri org ni untuk pasang psp housing aku tu , ada x kwn2 ka yg tnggl kat bangi ni ..:D

bak sini aku pasangkan,aku duk putrajaya jerk.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register