BTC USD 53,291.8 Gold USD 1,682.53
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Housing Loan up to 130% HOT HOT! (no payslip can applly)PENANG SHJ

CG Sponsors




[email protected]

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 12, 2008
Messages
16,659
Reaction score
89
Points
125
Salam to all
Mengikut data hartanah 3 tahun terkini secara purata nilai hartanah di sekitar Pulau Pinang meningkat 30%. jadi apa tunggu lagi?


Adakah ada bekerja di Pulau Pinang?
Menyewa? (penang mau 400-700 sewanya, baik beli sendiri)
Masih tidak mampu membeli rumah kerana bayaran pendahuluan dan bayaran guaman?
Gagal mendapatkan pinjaman kerana CCRIS dan komitmen yang tinggi?
Ingin membeli rumah tetapi tidak bekerja dan tidak mempunyai slip gaji?
Tak tau kat mana nak beli? Kami bolei tolong cari, kalau ada pilihan sendiri kita try tgk bolei dapat berapa.


Apa kata anda cuba servis kami yang Hot Hot ni
Loan bolei mencecah 130% dari harga rumah. tetapi kawasan liputan rumah di Pulau Pinang sahaja. Sempadan Penang - Kedah tu blei try dulu.



Bayaran process adalah bergantung kepada kritikalnya masalah anda.

Bincang dulu, setuju kalu baru kita proces. tak setuju no problem.

Tetapi ada satu syarat utama iaitu kena ada ccris report. sila dapatkan di bank negara dekat ngan dewan sri pinang @ padang kota.
 
Last edited:
Sponsored Post

[email protected]

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 12, 2008
Messages
16,659
Reaction score
89
Points
125
meh try tgk
loan tanpa payslip dah ramai tunggu turn
utk yg nih blom ada meh la beli sebiji :)
 

yusry2007

Super Active Member
Joined
Oct 19, 2007
Messages
5,816
Reaction score
35
Points
70
saya tetap akan berdoa, agar servis ini diberikan juga kepada bukan warga penang.. hehehehe...
 

[email protected]

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 12, 2008
Messages
16,659
Reaction score
89
Points
125
saya tetap akan berdoa, agar servis ini diberikan juga kepada bukan warga penang.. hehehehe...
kalau bolei saya kontek tuan la jadi wakil
mana org2 penang ni mai try tgk
tadak gak kena turun buat promotion la
 

eone23

Freshie
Joined
May 30, 2010
Messages
15
Reaction score
0
Points
3
Salam....Rumah area alor setar & sungai petani boleh apply?
 

[email protected]

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 12, 2008
Messages
16,659
Reaction score
89
Points
125
up balik thread nih
projek dah banyak berjaya
meh warga penang kita beli rumah :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register